Imam jedan film u .avi formatu i svaki subtitl koji sam pronašao mi kasni nekih 10 s. Produžiti film (sa početka) ili editirati subtitl (.srt)? Kojim programom. Hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Editirati titl mozes sa programom Subtitle Workshop...
Pokreni film sa gom playerom te odaberi subtitle i imati ces strelice za naprijed i nazad i samo pomakni vrijeme za 10s i to bi bilo to. Imao sam i ja tih zezancija, to je uvijek pomoglo.
Hvala pilo
Sve je to super ali ja imam problem druge vrste. Na kompu mi normalno rade titlovi al kad stavim u dvdv player sve radi al mi titlovi kasne il idu prerano. Isti film, isti titlovi zna li netko zakaj to?
možda zato što je nešto usporeno kod čitanja, a titlovi nisu zaripani na film... probaj eksperimentirati ako želiš nešto riješiti. najjednostavnije je da film zaripaš sa titlom na njemu, samo, ne znam koliko ti se isplati ripati svaki film... programi su razni, google!
Srića da ja iman manji problem. Barem ti je prosjek dobar. Pozdrav
možda zato što je nešto usporeno kod čitanja, a titlovi nisu zaripani na film... probaj eksperimentirati ako želiš nešto riješiti. najjednostavnije je da film zaripaš sa titlom na njemu, samo, ne znam koliko ti se isplati ripati svaki film... programi su razni, google!
Srića da ja iman manji problem. Barem ti je prosjek dobar. Pozdrav