Subtitl kasni

poruka: 10
|
čitano: 2.872
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Kasnjujući subtitl!

Imam jedan film u .avi formatu i svaki subtitl koji sam pronašao mi kasni nekih 10 s. Produžiti film (sa početka) ili editirati subtitl (.srt)? Kojim programom. Hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kasnjujući subtitl!
Koja pila? Naravno,motorka.
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.2.2009 21:14 (Koja_pila).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Kasnjujući subtitl!

Editirati titl mozes sa programom Subtitle Workshop...

16 godina
neaktivan

Pokreni film sa gom playerom te odaberi subtitle i imati ces strelice za naprijed i nazad i samo pomakni vrijeme za 10s i to bi bilo to. Imao sam i ja tih zezancija, to je uvijek pomoglo.

16 godina
neaktivan

Hvala pilo

16 godina
neaktivan
Kasnjujući subtitl!

Sve je to super ali ja imam problem druge vrste. Na kompu mi normalno rade titlovi al kad stavim u dvdv player sve radi al mi titlovi kasne il idu prerano. Isti film, isti titlovi zna li netko zakaj to?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------- Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

možda zato što je nešto usporeno kod čitanja, a titlovi nisu zaripani na film... probaj eksperimentirati ako želiš nešto riješiti. najjednostavnije je da film zaripaš sa titlom na njemu, samo, ne znam koliko ti se isplati ripati svaki film... programi su razni, google!

16 godina
neaktivan

Srića da ja iman manji problem. Barem ti je prosjek dobar. Pozdrav

16 godina
neaktivan
reefreemind kaže...

možda zato što je nešto usporeno kod čitanja, a titlovi nisu zaripani na film... probaj eksperimentirati ako želiš nešto riješiti. najjednostavnije je da film zaripaš sa titlom na njemu, samo, ne znam koliko ti se isplati ripati svaki film... programi su razni, google!

Najbolji je ConvertXtoDVD.

Koja pila? Naravno,motorka.
16 godina
neaktivan
skosovic kaže...

Srića da ja iman manji problem. Barem ti je prosjek dobar. Pozdrav

Hehe istina... A kad smo kod ripanja il kaj već kako to napravit, što sa time, kako, kako? Hvala na pomoći!
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------- Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice