Koji program koristite za ripanje muzike u mp3?
FreeRIP 3
CDex i Eac, ovisi o raspoloženju, i koliko mi je bitno to što rippam.
Audiograbber... Već godinama i nikada me nije izdao... Uz njega externi LAME codec i to je to.
Radi kao urica i jako sam zadovoljan.
Desolate and full of yearning
Dying of anticipation
Choking from intoxication
Tri trenutno najbolja ripera, ovisno o tome kako mi se da :)
EAC, Foobar2000 modul za ripanje (jako dobar), te dBPoweramp.

Desolate and full of yearning
Dying of anticipation
Choking from intoxication
AIMP odličan, jednostavan i kvalitetan i free
Uglavnom koristim CDex, ponekad i EAC, a što se tiče bitratea načešće ripam na ~240 kbps (LAME extreme preset)
--
Najbolji program za ripanje mp3-ca i ostalih audio formata
Easy CD-DA Extractor je stvarno odličan i s njim nikad nisam imao problema, mada je Exact Audio Copy definitivno najkompletniji ripper u kombinaciji s LAME codecom.
EAC to radi najkvalitetnije...
kad treba nešt na brzaka, Audiograbber...
Audiograbber... Već godinama i nikada me nije izdao... Uz njega externi LAME codec i to je to.
Radi kao urica i jako sam zadovoljan.
mp3 je mrtav kao mrtav, FLAC je sadašnjost i skora budućnost....
CDex + BonkEnc koristim, nekada RazorLAME. Easy CD-DA Extractor je odličan, pošto je shareware ne koristim ga. Za one koji žele brzo enkodirati mp3, preporučam AudioCatalyst, program sučelja sličnog Audiograbberu sa legenadarnim Xing engineom.
Exact Audio Copy + Lame. Kad se vec kodira, neka se kodira kvalitetno ;)
CDex + BonkEnc koristim, nekada RazorLAME. Easy CD-DA Extractor je odličan, pošto je shareware ne koristim ga. Za one koji žele brzo enkodirati mp3, preporučam AudioCatalyst, program sučelja sličnog Audiograbberu sa legenadarnim Xing engineom.

A ovaj program SoundForge su ionako kupili od drugih genijalaca, slično kao što je napravio Adobe sa Cool Editom. I čemu frekvencija od 48KHz, dobro da nisi predložio 24bita i 96KHz.
Samo si još trebam kupiti neki B&W zvučnik. FLAC je u redu isto kao i WavPack, oba formata su free i rade kompresiju bez gubitaka.
A ovaj program SoundForge su ionako kupili od drugih genijalaca, slično kao što je napravio Adobe sa Cool Editom. I čemu frekvencija od 48KHz, dobro da nisi predložio 24bita i 96KHz.
Samo si još trebam kupiti neki B&W zvučnik. FLAC je u redu isto kao i WavPack, oba formata su free i rade kompresiju bez gubitaka.dobro da nisi predložio 24bita i 96KHz (WTF)
Šime-mašklin CD ripalo
Audiograbber...stara skola...siguran ko bunker...a odnedavno i besplatan