Rippanje mp3-ca

poruka: 36
|
čitano: 8.473
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Rippanje mp3-ca

Koji program koristite za ripanje muzike u mp3?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Rippanje mp3-ca

FreeRIP 3

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Rippanje mp3-ca
Easy CD-DA Extractor najbolji barem za mene jeste da je shareware
17 godina
neaktivan
Rippanje mp3-ca

CDex i Eac, ovisi o raspoloženju, i koliko mi je bitno to što rippam.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Rippanje mp3-ca

Audiograbber... Već godinama i nikada me nije izdao... Uz njega externi LAME codec i to je to.

Radi kao urica i jako sam zadovoljan.

Don't you see their bodies burning
Desolate and full of yearning
Dying of anticipation
Choking from intoxication

0 0 hvala 0
17 godina
Rippanje mp3-ca

Tri trenutno najbolja ripera, ovisno o tome kako mi se da :)

EAC, Foobar2000 modul za ripanje (jako dobar), te dBPoweramp.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Winamp
17 godina
neaktivan
Koristio sam Audigrabber i CDex ali to je cisto ono rutinski...ali Easy CD-DA Extractor je extra, i ako se ne varam ko cdexa i audigrabbera mozes samo sa audio cd konvertirati, ne mozes sa diska i ako se ne varam ogranicen si samo na .mp3 , ne moze npr .ogg
17 godina
neaktivan
Alen kaže...
Koristio sam Audigrabber i CDex ali to je cisto ono rutinski...ali Easy CD-DA Extractor je extra, i ako se ne varam ko cdexa i audigrabbera mozes samo sa audio cd konvertirati, ne mozes sa diska i ako se ne varam ogranicen si samo na .mp3 , ne moze npr .ogg
Ali ipak drugacije su mogucnosti besplatnog i komercijalnog softwera..joj sam sebe cititam ali slucajno sam klikno :D, pa kad sam vec..mah da se ne pravdam 
17 godina
neaktivan
Alen kaže...
 Da, ali ni ne koristim osobno ništa nego mp3. Možeš i sa diska u audiograbberu. Smijeh

Don't you see their bodies burning
Desolate and full of yearning
Dying of anticipation
Choking from intoxication
17 godina
neaktivan
CDex odkad se prvi put pojavio, a i otkad znam za rippanje.:-). Isprobavao sam i puno drugih programa, ali laganiji i brži jednostavno ne postoji. A sve da i ima boljih programa nikada to neću priznati.:-)
17 godina
neaktivan
Rippanje mp3-ca

AIMP odličan, jednostavan i kvalitetan i free

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Takoder Audiograbber. Vrhunkki program a sad je i besplatan.
17 godina
neaktivan
Alen kaže...
 Definitivno se slazem s njim.
17 godina
neaktivan
Rippanje mp3-ca

Uglavnom koristim CDex, ponekad i EAC, a što se tiče bitratea načešće ripam na ~240 kbps (LAME extreme preset)

Light travels much faster than sound, that's why some people seem bright until you hear them speak

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Obavezno BonkEnc.
--
Najbolji program za ripanje mp3-ca i ostalih audio formata
17 godina
neaktivan
Kezo kaže...
Alen kaže...
 Definitivno se slazem s njim.
 Potpisujem !!!!!!!!!
17 godina
neaktivan
Rippanje mp3-ca

Easy CD-DA Extractor je stvarno odličan i s njim nikad nisam imao problema, mada je Exact Audio Copy definitivno najkompletniji ripper u kombinaciji s LAME codecom.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Easy CD-DA Extractor je po meni najbolji ali i sa njim sam imao nekih problema :D...to jeste kod rippovanja orginal Cd-ova :D.... i ako me pamcenje dobro sluzi stvar je rijesio cd-ex... :D...ali sve po svemu to mi je najbolji ripper sa bezbroj funkcija..
17 godina
Rippanje mp3-ca

EAC to radi najkvalitetnije...

kad treba nešt na brzaka, Audiograbber...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Danny_HR kaže...

Audiograbber... Već godinama i nikada me nije izdao... Uz njega externi LAME codec i to je to.

Radi kao urica i jako sam zadovoljan.

Potpisujem. Audiograbber je odličan za svakodnevno ripanje.

Kad vidiš nekoga da se odmara, pomozi mu!
17 godina
neaktivan

mp3 je mrtav kao mrtav, FLAC je sadašnjost i skora budućnost....

17 godina
protjeran
Verbatim kaže...

Tako je, zato 99% playera kao podršku ima mp3 i vrlo korišteni WMA koji svi vole. Jedva neki stave podršku za OGG a gdje još za FLAC.

CDex + BonkEnc koristim, nekada RazorLAME. Easy CD-DA Extractor je odličan, pošto je shareware ne koristim ga. Za one koji žele brzo enkodirati mp3, preporučam AudioCatalyst, program sučelja sličnog Audiograbberu sa legenadarnim Xing engineom.Smijeh

Developers,developers,developers...coming and coming and coming...
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.3.2008 2:10 (the_tux).
17 godina
neaktivan
Rippanje mp3-ca

Exact Audio Copy + Lame. Kad se vec kodira, neka se kodira kvalitetno ;)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
the_tux kaže...
Verbatim kaže...

Tako je, zato 99% playera kao podršku ima mp3 i vrlo korišteni WMA koji svi vole. Jedva neki stave podršku za OGG a gdje još za FLAC.

CDex + BonkEnc koristim, nekada RazorLAME. Easy CD-DA Extractor je odličan, pošto je shareware ne koristim ga. Za one koji žele brzo enkodirati mp3, preporučam AudioCatalyst, program sučelja sličnog Audiograbberu sa legenadarnim Xing engineom.Smijeh

Vrhunski zvuk pruža mp3 pri 192 kBit/s i niže, nema šta, ako već želite mp3 onda nek bude
mp3-Lame-VBR 320 kBit/s-48 000 Hz.
Usput rečeno Sony-SoundForge 9.0 podupire FLAC, valjda ekipa iz Sony-a zna što valja.
GIVE ME FLAC, ONLY FLAC !
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.3.2008 17:30 (Verbatim).
17 godina
protjeran
Verbatim kaže...
 Vrhunski zvuk pruža mp3 pri 192 kBit/s i niže, nema šta, ako već želite mp3 onda nek bude
Usput rečeno Sony-SoundForge 9.0 podupire FLAC, valjda ekipa iz Sony-a zna što valja.
Ekipa iz Sonya nezna što valja, jer nebi napravili MiniDisc.ŠutimSmijeh A ovaj program SoundForge su ionako kupili od drugih genijalaca, slično kao što je napravio Adobe sa Cool Editom. I čemu frekvencija od 48KHz, dobro da nisi predložio 24bita i 96KHz. Smijeh Samo si još trebam kupiti neki B&W zvučnik. FLAC je u redu isto kao i WavPack, oba formata su free i rade kompresiju bez gubitaka.

Developers,developers,developers...coming and coming and coming...
17 godina
neaktivan
the_tux kaže...
Verbatim kaže...
Ekipa iz Sonya nezna što valja, jer nebi napravili MiniDisc.ŠutimSmijeh A ovaj program SoundForge su ionako kupili od drugih genijalaca, slično kao što je napravio Adobe sa Cool Editom. I čemu frekvencija od 48KHz, dobro da nisi predložio 24bita i 96KHz. Smijeh Samo si još trebam kupiti neki B&W zvučnik. FLAC je u redu isto kao i WavPack, oba formata su free i rade kompresiju bez gubitaka.

Sony je otvorio natječaj za " Savjetnike" pokušaj.

dobro da nisi predložio 24bita i 96KHz (WTF)

17 godina
protjeran

Šime-mašklin CD ripalo

ostrim zube
17 godina
neaktivan
scorpion667 kaže...
CDex odkad se prvi put pojavio, a i otkad znam za rippanje.:-). Isprobavao sam i puno drugih programa, ali laganiji i brži jednostavno ne postoji. A sve da i ima boljih programa nikada to neću priznati.:-)
 Ne bi ni sam bolje napisa post !

AMD Athlon64 X2 4000+, Gigabyte GA-M56S-S3, 2x1GB DDR2 Kingmax 800 Mhz, ATI Radeon HD2600XT, Hitachi 250 GB SATA II, Maxtor 250 GB SATA II, Samsung DVD-RW, Logitech Wireless Keyboard & Mouse, Philips 190CW Widescreen 1440 X 900 !
17 godina
neaktivan
Rippanje mp3-ca

Audiograbber...stara skola...siguran ko bunker...a odnedavno i besplatanCool

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice