Pozdrav ! Zanima me kojom brzinom bi bilo najbolje przit audio cd za slusanje na audio sustavu, a pritom ne mislim na mp3-ice, nego backup originalnih cd-a ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
przi na 16x a DVD na osam pa cak ako hoces i na 4x.Je da duze treba da se sprzi ali sporije je kvalitetnije.
mislim da nije uvijek najsporije i najbolje, s obzirom na danasnju razvijenost snimaca, a 16x mi se cak i cini malo previse
meni osobno nije bitno koliko traje taj proces, vazno da nakraju ispadne kvalitetno sto je vise moguce
cuj ja koristim Nera7 i sve Dvd-e koje przim,przim na brzini 8x i mogu ti reci da uvjek mi je sprzio dobro.
Mene ne zanimaju dvd-i vec cd-i i to mora biti najblize originalu sto moze po kvaliteti, uzimajuci u obzir brzinu snimanja i naravno kvalitetu cd medija.
Ima li ko kakav prijedlog ?
Mene ne zanimaju dvd-i vec cd-i i to mora biti najblize originalu sto moze po kvaliteti, uzimajuci u obzir brzinu snimanja i naravno kvalitetu cd medija.
Ima li ko kakav prijedlog ?
Usput, koje medije bi preporucili ?
Ma punom brzinom snimaj! Te spike sporije je bolje uopce nemaju smisla. Ja sve snimam na najbrzem i nema nikakvih problema nikad! Verbatim cd, tdk dvd su najbolji.
Ma za filmove, igre i ostalo, najbolje je kupit USB Stick 2GB za 59 Kn, bolje je od CD-a, Praktičniji je, manji, brži, ne mož se tako lako razbit i zaprljat, ima više memorije od običnog CD-a koji ima samo 700mb, šta će ti to osim za slušanje muzike na onim CD radio playerima, koje nemoš nosit kao Mp3 ili mp4 ili čak mobitel.
Ma za filmove, igre i ostalo, najbolje je kupit USB Stick 2GB za 59 Kn, bolje je od CD-a, Praktičniji je, manji, brži, ne mož se tako lako razbit i zaprljat, ima više memorije od običnog CD-a koji ima samo 700mb, šta će ti to osim za slušanje muzike na onim CD radio playerima, koje nemoš nosit kao Mp3 ili mp4 ili čak mobitel.