Przenje audio cd-a

poruka: 10
|
čitano: 9.751
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Przenje audio cd-a
pitanje

Pozdrav ! Zanima me kojom brzinom bi bilo najbolje przit audio cd za slusanje na audio sustavu, a pritom ne mislim na mp3-ice, nego backup originalnih cd-a ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Przenje audio cd-a

przi na 16x a DVD na osam pa cak ako hoces i na 4x.Je da duze treba da se sprzi ali sporije je kvalitetnije.Smijeh

born to be gamer
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Przenje audio cd-a
autorov komentar

mislim da nije uvijek najsporije i najbolje, s obzirom na danasnju razvijenost snimaca, a 16x mi se cak i cini malo previse Neodlučan

meni osobno nije bitno koliko traje taj proces, vazno da nakraju ispadne kvalitetno sto je vise moguce

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Przenje audio cd-a

cuj ja koristim Nera7 i sve Dvd-e koje przim,przim na brzini 8x i mogu ti reci da uvjek mi je sprzio dobro.

born to be gamer
17 godina
Przenje audio cd-a
autorov komentar

Mene ne zanimaju dvd-i vec cd-i i to mora biti najblize originalu sto moze po kvaliteti, uzimajuci u obzir brzinu snimanja i naravno kvalitetu cd medija.

Ima li ko kakav prijedlog ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
peraja kaže...

Mene ne zanimaju dvd-i vec cd-i i to mora biti najblize originalu sto moze po kvaliteti, uzimajuci u obzir brzinu snimanja i naravno kvalitetu cd medija.

Ima li ko kakav prijedlog ?

udari na najsporije i ne fantaziraj...
zasto pitas ako te nijedan odgovor ne zadovolji?
Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
17 godina
Przenje audio cd-a
autorov komentar

Usput, koje medije bi preporucili ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Przenje audio cd-a

Ma punom brzinom snimaj! Te spike sporije je bolje uopce nemaju smisla. Ja sve snimam na najbrzem i nema nikakvih problema nikad! Verbatim cd, tdk dvd su najbolji.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Przenje audio cd-a

Ma za filmove, igre i ostalo, najbolje je kupit USB Stick 2GB za 59 Kn, bolje je od CD-a, Praktičniji je, manji, brži, ne mož se tako lako razbit i zaprljat, ima više memorije od običnog CD-a koji ima samo 700mb, šta će ti to osim za slušanje muzike na onim CD radio playerima, koje nemoš nosit kao Mp3 ili mp4 ili čak mobitel.

Budi zdrav, budi čio, umri u svakom slučaju
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
autorov komentar
KillerSpree. kaže...

Ma za filmove, igre i ostalo, najbolje je kupit USB Stick 2GB za 59 Kn, bolje je od CD-a, Praktičniji je, manji, brži, ne mož se tako lako razbit i zaprljat, ima više memorije od običnog CD-a koji ima samo 700mb, šta će ti to osim za slušanje muzike na onim CD radio playerima, koje nemoš nosit kao Mp3 ili mp4 ili čak mobitel.

Pa mislim da si zaluto malo, ja ne želim nositi muziku naokolo nego je slušam doma na audio sustavu, to mi je hobi u kojem uživam, tražim kvalitetnu reprodukciju a ne one đinđe koje klinci na mobitelima slušaju.
Nema smisla da slušam mp3 kad postoji puno bolje, nemam niš protiv njih ali to nije to Namigiva
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice