Preporuka DVD=AVI konvertera

poruka: 5
|
čitano: 2.318
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Zamolio bih vas za preporuku nekog DVD u AVI konvertera, ili video konvertera opcenito. Do sada sam koristio MediaCoder, ali nisam previse zadovoljan brzinom. Preko toga bi jos nekako i presao, da nema bug zbog kojeg dekodira video vise puta i stavlja u isti file. A ni kvaliteta nije nesto.
www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kao i uvijek...preporučujem ImTOO Video Converter Ultimate

• pun video formata za razne uređaje
  • može koristit grafički procesor za konverziju u što kraćem vremenskom roku (meni video od 2.5 GB u 80 MB za 5 minuta pomoću moje grafe...prva iz serije samostalnih CUDA grafičkih kartica {#})
  • lagana uporaba
Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am B-)
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina

Ja koristim Magic DVD Ripper (shareware:) i zadovoljan sam. Nije prekompliciran a ima mnoštvo mogućnosti. Prije sam koristio Xilisoft DVD Ripper i nisam bio zadovoljan načinom podešavanja te krajnjim rezultatima (stare verzije od prije 5-6 godina su bile bolje). Oba su shareware ali Magic ima full funkcionalni trial.

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Re: Preporuka DVD=AVI konvertera

Ovaj ImTOO mi se činio izvrstan, sve dok nisam probao dodati DVD. Ili ja ne znam (bit će to prije), ili stvarno ne može..??

EDIT: Vidim sada da ImTOO ima i DVD Ripper..a ništa, idemo i taj jogurt skinut, jer mi se stvarno sviđa to hardversko dekodiranje..

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.3.2011 17:36 (DamageHigh).
15 godina
Re: Preporuka DVD=AVI konvertera

Ja koristim Freemake Video Converter. Bio je u Bug-u kao program tjedna. Dosta jednostavan za korištenje.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice