Molim pomoć u vezi zvuka...

poruka: 13
|
čitano: 11.174
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Molio bih sve koji mi mogu pomoći da se ukljuće u temu! Naime, zvuk mi se malo zaguši tj.smanji se, a malo normalno bude kako bi trebalo biti bez da ja išta mjenjam jačinu zvuka... Neki kažu da je do drivera za zvuk!! {#}

Imam win7, 64-bit

Laptop Toshiba satellite A300D

Prije je bilo sve ok, i juće stavim druge win i zvuk mi sada stvara problem, MOLIM POMOĆ, HVALA!!! 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Molim pomoć u vezi zvuka...
mp9 kaže...

Molio bih sve koji mi mogu pomoći da se ukljuće u temu! Naime, zvuk mi se malo zaguši tj.smanji se, a malo normalno bude kako bi trebalo biti bez da ja išta mjenjam jačinu zvuka... Neki kažu da je do drivera za zvuk!! {#}

Imam win7, 64-bit

Prije je bilo sve ok, i juće stavim druge win i zvuk mi sada stvara problem, MOLIM POMOĆ, HVALA!!! 

Pojasni ovo detaljnije.

Misliš kao da ti je čas tiho, a čas glasno?

Ne znam šta da stavim pa onda stavim ovo. **** I ako ti je netko pomogao, stisni HVALA, ne budi sebičan ****
17 godina
neaktivan
mp9 kaže...

Molio bih sve koji mi mogu pomoći da se ukljuće u temu! Naime, zvuk mi se malo zaguši tj.smanji se, a malo normalno bude kako bi trebalo biti bez da ja išta mjenjam jačinu zvuka... Neki kažu da je do drivera za zvuk!!  {#}

Imam win7, 64-bit

Vidi u playeru na kojem pustas muziku da li si slucajno ukljucio Auto Volume Leveling

Koji player koristis?

The perfect OS, MS-DOS! No patches, no root exploits for almost 30 years.
15 godina
neaktivan

Možda je neki noćni režim uključen {#}

Cemetary gates
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Roko121roko u pravu si, čas mi je tiho čas glasno, samo od sebe se tako stisava i pojacava... Nije rijč o glazbi, glazba ok se čuje, ali u igrici kad  igram se samo stiša i pojača!?!??!? {#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Prvo u opcijama zvuk za igricu provjeri je li išta neobično, a onda namjesti da ti zvučni sustav bude isti kao i na laptopu, neke igre to imaju.

Recimo u Bad Company 2 imaš Hi-Fi, Small Speakers, Headphones i tako, možda ako staviš krivo to može utjecati na zvuk?

Isto tako možda igra ima HDR Audio (kao već spomenuti Bad Company) pa mijenja glasnoću zvukova ako se pojavi neki drugi zvuk, objasni nam točno koju igru igraš, možda to pomogne.

A isto tako updateaj te drivere za zvuk.

Ne znam šta da stavim pa onda stavim ovo. **** I ako ti je netko pomogao, stisni HVALA, ne budi sebičan ****
14 godina
neaktivan

Igram call of duty4!! Na proslim win sam samo instalirao i nista nisam dirao po igrici, i sve bilo ok, a sada tj.juce stavio win7 professional 64-bit i isto tako snimio COD i nesto me zvuk zeza!! 

15 godina
neaktivan
mp9 kaže...

Igram call of duty4!! Na proslim win sam samo instalirao i nista nisam dirao po igrici, i sve bilo ok, a sada tj.juce stavio win7 professional 64-bit i isto tako snimio COD i nesto me zvuk zeza!! 

Na koji način te zvuk zeza? Uvijek moraš detaljno objasniti problem.

EDIT: Nemam pojma zašto sam to opet pitao {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.9.2011 16:08 (roko121roko).
14 godina
neaktivan

na način da mi se sam stisa i onda se sam pojaca, u intervalima nekim neodredenim, nemogu nikako ni prokuziti zasto bi se stisao i pojacao, sam od sebe se mjenja!! neznam zaista sto bi moglo biti....

http://driver-toshiba.blogspot.com/2009/11/toshiba-satellite-a300d-drivers-for.html 

skinuo sam driver drugi odozada i opet me zeza... {#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mp9 kaže...

na način da mi se sam stisa i onda se sam pojaca, u intervalima nekim neodredenim, nemogu nikako ni prokuziti zasto bi se stisao i pojacao, sam od sebe se mjenja!! neznam zaista sto bi moglo biti....

http://driver-toshiba.blogspot.com/2009/11/toshiba-satellite-a300d-drivers-for.html 

skinuo sam driver drugi odozada i opet me zeza... {#}

Vjerojatno je glupo pitanje, ali: znaš li da tvoj laptop ima kotačić s prednje strane, na dnu, za volume? Možda igrajući pomakneš kotačić? Ili slučajno pritisneš touch tipke za volume ispred ekrana?

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.9.2011 16:10 (roko121roko).
14 godina
neaktivan

hehe,,,nije to sigurno, neznam sto se događa...a driveri su ok onda ovi sto sam ih stavio??

14 godina
neaktivan

Samo da javim, rjesio sam probl., usao sam u igircu (COD4) i spustio prozor i dolje kod sata otisao na zvucnik onaj mali, i mixer, tamo sam nasao COD4 i pojacao sam, tj.bilo je smanjeno!! HVALA SVIMA, {#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

pozdrav, dali mi netko moze objasniti zasto mi se zvuk na kompu pali i gasi znaci kao da stiscem na mute i pojacavam na 100 i tako nekad nedad, najvise kad igram neku igru ali desava se i kada nista ne radim na kompu...maticna,procesor bili na servisu vec i zamjenjeni su ali problem je i dalje isti :/ molim za pomoc

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice