ovako imam samsung 23 inča HD 1080p na koji je spojena preko HDMI-a grafulja HD5850,4 gige rama,skinuo sam clash of the titans 1080p i tražim savjet koji je najbolji program za to pokrenut ili možda codec neki,er u bs playeru i vlc-u slika nije baš najčistija
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ovako imam samsung 23 inča HD 1080p na koji je spojena preko HDMI-a grafulja HD5850,4 gige rama,skinuo sam clash of the titans 1080p i tražim savjet koji je najbolji program za to pokrenut ili možda codec neki,er u bs playeru i vlc-u slika nije baš najčistija
prvo ti ovisi kvaliteta o tome kakva je ta kopija. ali K-Lite Codec bi trebao obavit svoju duznost i pokreni sa media player homecinema koji je u paketu sa Codecom
prvo ti ovisi kvaliteta o tome kakva je ta kopija. ali K-Lite Codec bi trebao obavit svoju duznost i pokreni sa media player homecinema koji je u paketu sa Codecom
jel može taj k-lite na windows 7 64 bit ?
Trebao bi. Probaj :)
jel može taj k-lite na windows 7 64 bit ?
naravno ja ga imam
MENI RADI K-LITE SA HD 1080P FILMIĆIMA
MENI RADI K-LITE SA HD 1080P FILMIĆIMA
Ne moraš odma vikati... čovjek samo pita. 
puno hvala,budem instalirao k-lite
Opet problem s 1080p, i opet se preporucaju vidim slini Kodec packovi nepotrebni. Ne treba ti nist od toga samo ovaj dole programcic, i nema problema ak ti driveri na grafi rade ok graficka bude preuzela posel oko 1080p na sebe i to je to. K-Lite deinstaliraj ovim nacinom obavezno, kak sam napisal na linku dole isto tak VLC i taj BS Player pa tek onda stavi ovaj dole program na komp.
http://mpc-hc.sourceforge.net/download-media-player-classic-hc.html
http://www.bug.hr/forum/topic/prijenosna-racunala/1080p-problem/61883.aspx
Imam tv(moj pc) koji ima mogucnos reprodukcije 1080 p.moj slabasan komp nemoze to reproducirat(720 ide poprilicno dobro)pa cu na savjet prijatelja uzeti grafulju ati 4350 i pomocu posebnog programa moci gledat 1080 preko mog kompa.hoce li to ici?koji program mi mozete preporucit
ljepo li je hrvat biti,majko hvala ti
Zakaj bi kupoval HD 4830 kad nije bas jeftina uopce, s obzirom da ju trebas samo za prikazat 1080p video na tom starom kompu. Fino si uzmi ovu dole graficku i nema problema, jeftina je i to ti je sasvim dovoljno jer sve graficke iz Ati bilo koje HD serije preuzimaju na sebe prikazivanje 1080p videa bez frke.
Zakaj bi kupoval HD 4830 kad nije bas jeftina uopce, s obzirom da ju trebas samo za prikazat 1080p video na tom starom kompu. Fino si uzmi ovu dole graficku i nema problema, jeftina je i to ti je sasvim dovoljno jer sve graficke iz Ati bilo koje HD serije preuzimaju na sebe prikazivanje 1080p videa bez frke.
greskom sam napisao 4830,ima mi ju prijatelj.mislio sam na 4350.
ovo sto sam oznacio,jel to znaci da cu npr. s gom playerom moci gledat 1080 s mojim kompom?
ili moram s nekim posebnim programom koji ce svu obradu prebacit na grafulju a ne na procesor?
S GOM playerom to ne bude islo tj prek njega, pa procitaj kaj sam gore ranije napisal sve ti pise i imaš link na program kaj ne vidiš.
Opet problem s 1080p, i opet se preporucaju vidim slini Kodec packovi nepotrebni. Ne treba ti nist od toga samo ovaj dole programcic, i nema problema ak ti driveri na grafi rade ok graficka bude preuzela posel oko 1080p na sebe i to je to. K-Lite deinstaliraj ovim nacinom obavezno, kak sam napisal na linku dole isto tak VLC i taj BS Player pa tek onda stavi ovaj dole program na komp.
http://mpc-hc.sourceforge.net/download-media-player-classic-hc.html
http://www.bug.hr/forum/topic/prijenosna-racunala/1080p-problem/61883.aspx
mislis na ovo?
Na to da nego kaj drugo instaliraj taj program i nema frke.
GOM player ti je super.
ljepo li je hrvat biti,majko hvala ti
Meni svi HD filmeki bez frke idu na VLC player-u i GOM player-u.. zaista ne vidim pad u kvaliteti slike 
1080p ti uopce nije potreban ako planiras gledat na monitoru
1080p ti uopce nije potreban ako planiras gledat na monitoru
o da je.. sve je vise ljudi koji imaju fullHD monitore
720p brrip je sasvim dovoljan za bilo koji monitor, ali ako ces na tvu gledat onda svakako 1080p
720p brrip je sasvim dovoljan za bilo koji monitor, ali ako ces na tvu gledat onda svakako 1080p
Netreba ni tamo 1080p, nevidim razlike između 1080p i 720p na 42" plazmi.
Ja na svom 40" LEDu vidim razliku
Bolje uštedit ~4GB nego dobit jedva oku primjetno bolju sliku.
Bolje uštedit ~4GB nego dobit jedva oku primjetno bolju sliku.
ionako brisem filmove nakon sto pogledam. Ja imam isto 40'' LED, na njemu je razlika primjetna, dok mi je na 23'' LCD-u neprimjetna. Ali FullHD uvijek, osim ako nema dovoljno seedera :D