Jučer sam skinuo tri različite verzije (radi sigurnosti obično skinem bar dvi) "Puss In Boots" (čekao sam mjesecima da na netu izađe verzija pristojne kvalitete, jer nisam htio gledati u kinu prokletu sinkroniziranu verziju jer mrzim prevedene / sinkronizirane filmove) i za divno čudo od tri verzije koje sam skinuo najbolje kvalitete (baš sam ih pažljivo pregleda i zagleda se u detalje !) je bila NAJMANJA (po MB) :
1280*544 mp4 - 550 MB
720*304 avi - 1404 MB
640*272 avi - 698 MB
I nije stvar samo u rezoluciji da ne pomislite odma, razlika u rezoluciji je golema između prva dva a malena između druga dva, dok je razlika u kvaliteti veća između druga dva.
Nevjerovatno da u tako mali paket stisnu tako lip video, šta čini moderna kompresija ! Jel mi može pojasnit neko ko se razumi u to u čemu je stvar, i zašto svi filmovi ne koriste takvu kompresiju ?

fučkaj ga kad skidaš video u 720p ili 1280-720 rezoluciji onda datoteka ili film mora biti oko 2gb ili više inače imaš lošu sliku.

1280-544 rezolucija i to u 544mb, pa kakav je to film uopče ja tak nekaj nisam nikad skinul a pogledal sam koš normalnih filmova u HD rezoluciji u normalnom vremenu trajanja 90minuta i više.

no kod
ne budali meni to ne treba ja se s tim ne bavim nit ripam imam korisnijeg posla nego se preopterečivat s videom bez potrebe. Večina na internetu ripa na taj način, itekak ili to nisi još primjetil pa ima ogromnih ili pre ogromnih filmova tj ne znaju kaj rade pa to se zna.
kak se ono kaže da su ti Mačiči u datoteci veličine 1gb onda bi to bilo dost bolje kaj se tiče kvalitete slike sigurno.