| Forum | Tema | Poruka | Datum | Autor | |
|---|---|---|---|---|---|
| Komentari članaka s naših web stranica | Kineski znanstvenici stvorili "superdijamant", tvr | Kineski znanstvenici stvorili "superdijamant", tvr |
danas u 16:35
|
wyks | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Bill Gates: Obuzdati umjetnu inteligenciju porezim | Bill Gates: Obuzdati umjetnu inteligenciju porezim |
danas u 11:31
|
wyks | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Neobični hobiji: probao sam Cobol | Re: Neobični hobiji: probao sam Cobol |
jučer u 18:51
|
wyks | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Bill Gates: Obuzdati umjetnu inteligenciju porezim | Re: Bill Gates: Obuzdati umjetnu inteligenciju por |
jučer u 15:18
|
wyks | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Neobični hobiji: probao sam Cobol | Neobični hobiji: probao sam Cobol |
pet 28.8.2026 23:50
|
wyks | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Sport | GNK Dinamo Zagreb | GNK Dinamo Zagreb |
pet 28.8.2026 14:08
|
wyks | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Od Odiseje do Spider-Mana: filmski vodič kroz mjes | Re: Od Odiseje do Spider-Mana: filmski vodič kroz |
čet 27.8.2026 13:47
|
wyks | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Demistifikacija narkobosa: kako je Facing El Chapo | Demistifikacija narkobosa: kako je Facing El Chapo |
čet 27.8.2026 10:26
|
wyks | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Kako je CIA financirala Jobsov NeXT i nesvjesno mu | Re: Kako je CIA financirala Jobsov NeXT i nesvjesn |
uto 25.8.2026 11:26
|
wyks | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Rekorderu iz Baške Vode policija već deseti put od | Rekorderu iz Baške Vode policija već deseti put od |
uto 25.8.2026 11:15
|
wyks | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Zagrebačka policija nastavlja s oduzimanjem neprop | Re: Zagrebačka policija nastavlja s oduzimanjem ne |
uto 25.8.2026 11:11
|
wyks | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Hyundai pokazao novi Tucson | Hyundai pokazao novi Tucson |
pon 24.8.2026 11:45
|
wyks | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Kako Spotify prestaje biti glazbena platforma | Re: Kako Spotify prestaje biti glazbena platforma |
ned 23.8.2026 13:22
|
wyks | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Potraga za planetom B: kolonizacija Marsa i Titana | Potraga za planetom B: kolonizacija Marsa i Titana |
ned 23.8.2026 13:07
|
wyks | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | „Crtao sam to rukom": kako je AI animacija u filmu | Re: „Crtao sam to rukom": kako je AI animacija u f |
sub 22.8.2026 10:22
|
wyks | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Američka vojska vojnicima nudi četiri slobodna dan | Američka vojska vojnicima nudi četiri slobodna dan |
pet 21.8.2026 14:03
|
wyks | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | „Crtao sam to rukom": kako je AI animacija u filmu | „Crtao sam to rukom": kako je AI animacija u filmu |
pet 21.8.2026 13:57
|
wyks | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Život nije nastao jednom, nego dva puta, kaže nova | Re: Život nije nastao jednom, nego dva puta, kaže |
pet 21.8.2026 12:41
|
wyks | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Život nije nastao jednom, nego dva puta, kaže nova | Re: Život nije nastao jednom, nego dva puta, kaže |
pet 21.8.2026 12:30
|
wyks | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Je li više došao kraj fantazije „svi-mogu-biti-pro | Je li više došao kraj fantazije „svi-mogu-biti-pro |
pet 21.8.2026 12:13
|
wyks | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Ništa bez građevinske dozvole: novi propisi za ugr | Re: Ništa bez građevinske dozvole: novi propisi za |
pet 21.8.2026 12:11
|
wyks | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Srbijanski hakeri sada tvrde da su pokrali podatke | Re: Srbijanski hakeri sada tvrde da su pokrali pod |
čet 20.8.2026 22:15
|
wyks | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Verne robotaksije u Zagrebu možete dobiti preko Ub | Re: Verne robotaksije u Zagrebu možete dobiti prek |
čet 20.8.2026 18:55
|
wyks | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Verne robotaksije u Zagrebu možete dobiti preko Ub | Re: Verne robotaksije u Zagrebu možete dobiti prek |
čet 20.8.2026 18:53
|
wyks | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
čet 20.8.2026 16:28
|
wyks | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
čet 20.8.2026 14:06
|
wyks | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
čet 20.8.2026 13:34
|
wyks | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Vlastiti hardver, pametni routeri i agenti u dvije | Vlastiti hardver, pametni routeri i agenti u dvije |
čet 20.8.2026 11:09
|
wyks | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | FiiO SnowSky ECHO NANO: povratak MP3 playera | Re: FiiO SnowSky ECHO NANO: povratak MP3 playera |
sri 19.8.2026 18:39
|
wyks | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Neobični hobiji: probao sam Cobol | Re: Neobični hobiji: probao sam Cobol |
sri 19.8.2026 14:36
|
wyks | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||