Zvuk u Visti

poruka: 13
|
čitano: 4.478
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Zvuk u Visti
pitanje

Molim Vas za pomoc. Kupio sam laptop Acer Aspire 5720z i instalirao Vistu na njega te instalirao sve drivere koje sam dobio uz laptop. Sve odlicno radi, ali se odjednom pojavio problem sa zvukom. Naime, nakon nekog vremena kad pustim bilo koju pjesmu zvuk krci. Obrisem drivere i skinem s neta nove i ista stvar. U cemu bi mogao biti problem?

Hvala unaprijed!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zvuk u Visti

Ako, ima zvuka ali on krči nema problema sa driverima jedino sta može bit je neki hardwerski kvar u tvoj slučaju zvučnici.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Zvuk u Visti

ovo je problem losih zvucnika a ne drivera ili os-a

intel q6600@3.8GHz,500gb hard,4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w,8800gts(g92) oc@9800gtx+
17 godina
neaktivan
Zvuk u Visti

Ako ukopčaš slušalice ili vanjske zvučnike, kakav je onda zvuk?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zvuk u Visti

samo ti njega pošalji nazad gdje si ga kupio pa nek se oni zahebavaju s tim a ne ti

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zvuk u Visti

Nas sto probaj napravit, kao sto je i ovaj prije gore napiso stavi neke slusalice pa pogledaj dali krci ako bude krcilo onda neznam a ako nebude onda je problem zvucnika laptopa

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign

0 0 hvala 0
17 godina
Zvuk u Visti
autorov komentar

I ja sam pomislio na hardware. Ali covjece, imam ga tek tjedan dana i da vec nesto ne valja?! Strasno!!

Sto se tice prikljucivanja zvucnika na laptop, to jos nisam probao. Ali vec kao da vidim ako vratim u trgovinu da ce biti na "popravku" 2 tjedna!!

Hvala vam na odgovorima!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zvuk u Visti

Nisi naveo kakav je zvuk bio na priključenim eksternim zvučnicima...

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.7.2008 21:56 (Dado_ZG78).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Zvuk u Visti
autorov komentar

E da...zvuk je isti, dakle krci...

Medjutim, evo sad sam online nekih 45 minuta i zvuk je odlican, bez problema, na laptopu.

To mi se danas dogodilo nekoliko puta, sve sljaka, resetiram laptop i onda krene krcati... Cudno...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zvuk u Visti

Ne, definitivno ti je to onda hardwarski kvar odfuraj to u servis dok imas garanciju

0 0 hvala 0
17 godina
Zvuk u Visti
autorov komentar

Ok, hvala na pomoci!

Bas me zanima sta ce mi reci...

Ako nekoga bude zanimalo sto se dogodilo, ostavit cu post.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zvuk u Visti

Samo daj mene ful zanima.Keep us informed. Cool

0 0 hvala 0
17 godina
Zvuk u Visti

Ja imam maticnu Asrock sa realtekovim zvucnim cipom, i driveri koje sam dobio uz nju za zvuk nisu bili bas najbolji, zvuk mi je radio neko vrijeme ali mi je cesto u CoD4 znao zakrcati i isto tako i kad slusam muziku, neprestaje dok ne restartam komp. Nasao novije drivere i rijesio problem zasvagda. Vidim da si trazio drivere, i imas isti problem ali mozda nisi nasao najnovije. Ipak prije nego odneses provjeri dali ima novih drivera za zvuk i instaliraj, mozda je samo stvar u njima.

"Float like butterfly, sting like a bee" "Suffer now and live the rest of your life a champion" - Muhammad Ali Gospodar si rijeci dok ih ne izgovoris, kad ih izgovoris postajes njihov rob..
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.7.2008 2:09 (boxer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice