Vista prezahtijevna?
Svi govore kako guta memoriju a 1 GB DDR2 RAM-a dođe oko 250-300 kn tako da nadogradnja ne predstavlja problem
Kad je izašao XP svi su isto pričali kako je prezahtjevan i kako guta RAM itd...
hvalite Aero a XP ima na milijune tema i programa za uređenje detskopa
Ja neću prelazit na vistu jer je preskupa i XP mi odlično radi (zašto mijenjat ono što valja?)

tom's hardware mislim.

Ako pritisnem No, trebao bi me pitati za sljedeći file koji želim overwrite ili skip, kako bi bilo logično. Total Commander bi ove iz Redmonda mogao neke stvari podučiti. Onda onaj gumbić views. U Win2000 ako se kliknulo na njega onda je odmah mijenjao način prikaza fileova, a tek ako se kliknulo na strelicu sa desne strane onda se pojavio izbornik sa opcijama (thumbnails, tails, icons...) To se u XP promijenilo i sada gumbić views radi istu stvar, bilo da se klikne direktno na gumb ili na strelicu sa desne strane. A što onda to ne radi i strelica back i forward to local disk. Tek kada se klikne na strelicu, onda ponudi izbornik sa opcijama. I mogli su u Visti ponuditi napokon virtualne desktope, koji bi mogli biti izgovor za gutanje RAMa. XP me vjerno služi za što mi treba,a za ostalo imam GNU/Linux prema potrebi.