Wuapp problem

poruka: 5
|
čitano: 2.281
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Wuapp problem

Ukratko, radi se o tome da svaki put kad upalim računalo (ili resetiram) i nakon što se windowsi podignu i pojavi se desktop (sve normalno i sve kako spada) iskoči svima dobro poznat open with okvir. To mi se počelo pojavljivati prije tjedan dana, ali sam kompletno ignorirao jer nisam imao previše vremena...Kako god, jučer mi je dozlogrdilo to prikazivanje open with okvira kod podizanja windowsa, pa sam odlučio vidjeti o čemu se radi. Ukratko, ime fajla koji tako jako želi biti otvoren {#} jest wuapp. Kratkim upisivanjem te kratice u search, te otvaranjem iste aplikacije, uvidio sam da se tu radi o windows update servisu. Istina, bilo je dosta updejtova koje nisam skinuo, ali opet, tako je bilo i prije pa mi nije iskakao taj okvir. Kako god, napravio sam par updejtova, resetirao, ali opet isto sranj...Otišao sam system configuration, pogledao koji se programi dižu zajedno s windowsima, ali tamo nisam našao niti jednog uljeza. Pošto više ne znam kako dalje, molio bih za savjet {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.12.2011 14:53 (Riker).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Wuapp problem

Očito se ne radi o legalnom Windows update-u ,koji se podiže sa sistemom! Scan s Mbam-om? AV scan?

Ako je sve drugo već napravljeno ,pametno je probat napravit repair (sfc /scannow u cmd-u).

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
16 godina
neaktivan
Re: Wuapp problem

Pošto se diže dialog "open with" sigurno nije ekstenzija exe, cmd, bat, wsh i slično, pa samim tim nije opasan

jer se ne može sam pokreniti.

Skini ovo, nađi i uništi.

http://technet.microsoft.com/en-us/sysinternals/bb963902

17 godina
neaktivan
Wuapp problem

Sada radim kompletni scan s security essential, i nakon tri sata mi je izbacio da postoji potencijalna opasnost. Kad skenira do kraja, vidjeti ću o čemu se radi...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Wuapp problem

I.jesi rješio taj problem???  Jer se i meni počelo to sranje javljat svaki put kad restartam komp. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice