Windows=Midori

poruka: 2
|
čitano: 854
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Windows=Midori

Kakve to ima Microsoft planove za midori.

Ima li što dobro u toj vijesti. Zašto same ne ostanu na windowsima kad su več takav veliki hit.

evo malo informacija o tome.

http://www.neotronic.net/racunala/windows/415-midori-nakon-windowsa.html

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Windows=Midori

Još se oni stignu i predomisliti, tj. planovi se još mogu 10 x izmjeniti nakon izlaska Windowsa 7 i narednih, jer tržište mora krenuti određenim putem prije nego se može izdati neki OS koji se drastično razlikuje od trenutačno 'uhodanih' Windoza/Linux-a.

Svo to naklapanje o 'distribuiranom računalstvu u stilu cloud computing-a i dijeljenim resursima' mi se osobno uopće ne sviđa i mislim da će ti koncepti naiči na dosta otpora kod kućnih korisnika. Pa zamislite samo da doma imamo samo svojevrsne terminale putem kojih komuniciramo s glavnim serverima koji su negdje daleko, a da na njima držimo sve svoje podatke..    brrrrrrr..   koma!

Želim sam upravljati svojim računalnim resursima i imati sve svoje podatke na svom lokalnom hard disku bez da mu itko može samo tako neovlašteno pristupiti.

Ako će to zaista biti budućnost računarstva možda se preorjentiram na neke druge hobije kroz 10tak godina Neodlučan

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice