Windows xp explorer problem

poruka: 7
|
čitano: 1.360
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Jučer mi se u My Documents nekako pojavila ikona od explorer.exe koju sam premjestio u Program files(neznam ni sam zašto) i danas se xp boota "normalno" ali nema ničega na zaslonu.Kako da to popravim bez reinstalacije jer su mi na disku neki važni dokumenti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Windows xp explorer problem
ghibli7 kaže...

Jučer mi se u My Documents nekako pojavila ikona od explorer.exe koju sam premjestio u Program files(neznam ni sam zašto) i danas se xp boota "normalno" ali nema ničega na zaslonu.Kako da to popravim bez reinstalacije jer su mi na disku neki važni dokumenti.

Probaj CTRL+ALT+DEL i u novi task upišeš "explorer". Ako je originalni njegov exe u sistemskom direktoriju, to bi trebalo podići sućelje.

15 godina
neaktivan
Realist kaže...

Probaj CTRL+ALT+DEL i u novi task upišeš "explorer". Ako je originalni njegov exe u sistemskom direktoriju, to bi trebalo podići sućelje.

Bas sam ovo htio da napisem...

A ako ti se izbrisao uploadat cu ti ja file explorer.exe :)

http://www.speedtest.net/result/2082576031.png
16 godina

Našao sam slični problem u jednom prijašnjem postu i napravio isto tj. ovo što ste i vi napisali.Radi sve je u redu.Btw, gdje je mjesto explorer.exe ikoni, My Documents?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

U C:\WINDOWS je mjesto windows explorer ikoni...

http://www.speedtest.net/result/2082576031.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
ghibli7 kaže...

Našao sam slični problem u jednom prijašnjem postu i napravio isto tj. ovo što ste i vi napisali.Radi sve je u redu.Btw, gdje je mjesto explorer.exe ikoni, My Documents?

Ikona može biti i šorkat, ali njegov exe original mora biti u "c:/Windows/" direktoriju.

16 godina

Explorer.exe mora biti u (slovo particije):\Windows. To mu je standardna lokacija.

Kolega me prestigao.

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.9.2012 8:29 (WackyZG).
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice