Windows Vista

poruka: 12
|
čitano: 1.657
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Windows Vista
pitanje

Imam pitanje za vistu dali na visti rade sve igre i programi koji rade i na xp-u ??

Ako je moguče napišite !

Matija Vratislavski
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Windows Vista

Da, (98%), neke prastare igre ne rade

pare nisu problem,...para nema ako možeš ostati miran dok je svuda oko tebe panika, vjerovatno si krivo razumio situaciju
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.4.2009 21:04 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Windows Vista
autorov komentar

dali je vista sigurnija nego XP

Matija Vratislavski
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Windows Vista

JE al to ovisi i o ostalom softveru (antivirus, antispyware...) ali kao os je puno sigurnija neg xp

Man Utd forever AMD Athlon64 X2 5000+, 2GB DDR2 800mHz RAM, Radeon HD3850 512mb
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Windows Vista

ja imam vistu..sigurnija je nego xp..nemoraš ni imati antivirus,imaš u upravljački ploči windows defender (to ti je antivirus)...igre ti budu radile,ali budeš mozda imal neke probleme sa kompatibilnošću...

17 godina
neaktivan
imbra kaže...

ja imam vistu..sigurnija je nego xp..nemoraš ni imati antivirus,imaš u upravljački ploči windows defender (to ti je antivirus)...igre ti budu radile,ali budeš mozda imal neke probleme sa kompatibilnošću...

Ajde nemoj dijelit ljudima savjete...
16 godina
protjeran
Matija111 kaže...

Imam pitanje za vistu dali na visti rade sve igre i programi koji rade i na xp-u ??

Ako je moguče napišite !

meni sve radi za sad nijesam naišao da nešto ne radi
16 godina
neaktivan
imbra kaže...

Ajde molim te ,ne baljezgaj!! I malo bolje prouči kaj je Defender!!
Ako ne znaš ,pitaj!!
I ne dijeli savjete o nečemu kad nemaš pojma!!
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.4.2009 19:27 (kizo2703).
16 godina
neaktivan
Windows Vista

Evo ovo spada djelomično pod ovu temu: Imam Vistu nekih 6 mjeseci, uredno radi, za mrvicu se usporila ali nema nikakvih problema, osim... Kad krenem igrati cod4 online i veza fino u redu, ping ok (u prosjeku 30 do 50, kako na kojem serveru) ali mi krene štekat jer malo-malo pa disk počne raditi i ono tipa kao da je max uposlen pa ne može vrtiti cod4 bez trzanja (nije do graficke kartice jer sam spustio detalje i imam oko 90 fps-a). Obično se problem javi nakon sat vremena igranja, zapravo uvijek u vremenu između 21:00 i ponoći. Sve što sam znao sam poisključivao i eto opet šteka ???

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Stimulans kaže...

Evo ovo spada djelomično pod ovu temu: Imam Vistu nekih 6 mjeseci, uredno radi, za mrvicu se usporila ali nema nikakvih problema, osim... Kad krenem igrati cod4 online i veza fino u redu, ping ok (u prosjeku 30 do 50, kako na kojem serveru) ali mi krene štekat jer malo-malo pa disk počne raditi i ono tipa kao da je max uposlen pa ne može vrtiti cod4 bez trzanja (nije do graficke kartice jer sam spustio detalje i imam oko 90 fps-a). Obično se problem javi nakon sat vremena igranja, zapravo uvijek u vremenu između 21:00 i ponoći. Sve što sam znao sam poisključivao i eto opet šteka ???

Veliš uvijek u isto vrijeme a sve ti je podešeno? Onda uopće možda nije problem kod tebe nego na serveru. Jel u to vrijeme su obično najveće gužve. Isprobaj igrat u koje drugo vrijeme ,popodne ili ujutro pa onda vidi kak se ponaša! Ako bude tad isto onda imaš problem - ili procesor (koji je? - jel clockan?) ili je memorija! Za grafičku ne znam ,ali ne vjerujem ako veliš da spustiš detalje!
16 godina
neaktivan
Windows Vista

Ma jok do diska je - disk krene šrotat i radi pod opterećenjam (čuje se) i ledica HDD-a konst baca svjetlost. Ako disk krene raditi znači da ga je Vista zaposlila oko nečeg, sad pitanje je čeg? Bilo mi je po defaultu nemješteno kod nekih programa uključujući i Defender da se navečer spajaju na net i provjeravaju jel ima kakvih zakrpa i noviteta iliti skeniranje diska i sl. no to sam poisključivao i mijenjao vrijeme jer navečer obično imam običaj igrat. Eto ne znam što bi bio razlog.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Windows Vista

Onda nije hdd nego je sistem. Jel kad disk šrota znači da sistem nekaj radi. Probaj imat uključen task manager ,vidi koliko je procesa i kaj troši najviše resursa!

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.4.2009 0:58 (kizo2703).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice