Windows Vista verzije

poruka: 8
|
čitano: 1.910
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Windows Vista verzije

Je li istina da na Windows Vista DVD-u dolaze sve verzije ovog operativnog sustava?

Imam originalni DVD Viste Business 32bit i imam originalni product key od Ultimate i Home Premium verzije. Mogu li ih instalirati sa ovoga DVD-a?

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Windows Vista verzije

Gdje si našao Product Key za Home Premium i Ultimate? Ja imam Home Premium samo sa jednim Product Key!

Intel Core 2 Quad Q6600, DDR2 2x2048, ATI Radeon Sapphire HD4870, Creative Labs X-Fi Extreme Music
17 godina
neaktivan
macak kaže...

Je li istina da na Windows Vista DVD-u dolaze sve verzije ovog operativnog sustava?

Imam originalni DVD Viste Business 32bit i imam originalni product key od Ultimate i Home Premium verzije. Mogu li ih instalirati (Ultimate verziju) sa ovoga DVD-a?

Pa u pitanju su napisao odgovor...Smijeh   NE...
da dolaze sve verzije kako bi onda našao objašnjenje za različite cijene verzija Viste?? xD
bobo desmra
17 godina
neaktivan
Windows Vista verzije

Dakle, ja sam kupio Vistu Business - onu u plavoj kutiji. Sa pripadajućim product key-em. Zatim sam putem interneta kupio product key za Ultimate verziju i product key za Home Premium.

Ono što sam čuo jest da na DVD-u dolaze sve verzije koje se otključaju ovisno o tome koji se key unese prilikom instalacije.

Može li mi netko ovo potvrditi?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Uglavnom dolaze, probaj kod instalacije dati ultimate key pa vidi sto ce ti ponudit.

17 godina
neaktivan
macak kaže...

Dakle, ja sam kupio Vistu Business - onu u plavoj kutiji. Sa pripadajućim product key-em. Zatim sam putem interneta kupio product key za Ultimate verziju i product key za Home Premium.

Ono što sam čuo jest da na DVD-u dolaze sve verzije koje se otključaju ovisno o tome koji se key unese prilikom instalacije.

Može li mi netko ovo potvrditi?

Pa skini s interneta ili s torrenta Vistu Ultimate (nije ilegalno!! clear verziju) bez crackova i keyjeva...jer to je legalno i možeš to napraviti...nakon što pokreneš instalaciju lijepo uneseš svoj originalni key viste ultimate. Namigiva...
a za ovaj dvd....sumnjam da to postoji.
bobo desmra
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.9.2008 22:13 (Core2Duo2).
17 godina
Windows Vista verzije

Najbolje ti je da zoveš MS i da ih pitaš.

Kublach
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice