dali mogu skidati update za windows 7 ultimate ako je piratski a ne orginalni ili nikako skidati
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovo je isto kao da pitaš smiješ li sipati gorivo u ukradeni auto?
Normalno je da ako ne uspeš gorivo da će se auto ugasiti i stati bez obzira jesi ti vlasnik ili si ga ukrao! :))
No update KB971033 ti provjerava dali su windowsi legalni ili ne.. tako da..
mogu onda sto posto posto skidati
Naravno da možeš koristiti win update!
onda mogu skidati osim ovoga KB971033
Da ,možeš ,dok ne skineš jedan od kasnijih (od KB971033 ,još su dva koji nisu jasno označeni kao takvi) Genuine check updatea ,pa ti se zacrni pred očima!
Inače ,ovakve teme su zabranjene na forumu!!
Pročitaj pravila! Prijateljski savjet ... bez ljutnje ...
aj mi molinte reci koji je još update za provjeru windowsa ako ti znaš
Windowsi se sami updateju ako su legalni jer moji su legal orginal pa me malo živcira kad sam radi update jer naprimjer dok igram onda je visok ping.
e mene nisu oginalni nego piratski jeli to ima veze
Ajde ti lijepo prestani trolati.. usput nije google vrsta paste za zube nego moćna web tražilica koja kaže sve za par sekundi...
Pitam se samo zašto moderatorima toliko treba za lock!
Eto moderatori imaju posla ima i drugih temma za apregledat.
e mene nisu oginalni nego piratski jeli to ima veze
to ti nema veze sve ti je isto i kod org i kod piratskog (osim ak nes nije modano) btw preporuka da nades neki dobar activator (znma koji valja ali....)
imam ja activator i taj sam instalira odnosno aktivira windowse
-nemaš piratske windowse, jedine za koje znam proizvodi MS. Tako da ako je aktivator obavio posao tvoji prozori su identični, možeš updateati.
-pa sad nastavak na usporedbu s autom i točenjem goriva.. - možeš točiti gorivo, na benziskoj, ali tamo zna biti policije i nadzornih kamera, pa te kad-tad stigne sudbina.
Ajde ti lijepo prestani trolati.. usput nije google vrsta paste za zube nego moćna web tražilica koja kaže sve za par sekundi...
Pitam se samo zašto moderatorima toliko treba za lock!
moderatori, kao i svi pravi muškarci gledaju trening formule 1