- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ukoliko imaš instaliran antivirusni software ili firewall, pokušaj ih isključiti.
Instalirao sam Windows 7 Ultimate i dođem na Windows update, odaberem sve ono važno, pokaže se ovako nešto(Slika1) i to isto radi 2 sata neznam u čemu je problem.
Ako netko zna u čemu je problem neka napiše jer mi stvarno treba pomoć.
Prije update trebao si proči sa WGA testom jer mora znat dali su ti origi win 7, ako je su microsoft obavještava da je ok i za dobiš besplatni antivirusni Microsoft Security Essentials, naklon što update za MSE i onda ideš na update i pusti da odrade, i ako imaš više programa instalirano očekuj update oko 1, 6gb ovisno o programi koliko imaš jer svaki idu i zakrpe radi sigurnost računala.
Provjeri da li je servis Background Intelligent Transfer Service postavljen na Automatic i da li je status Started.
Instalirao sam Windows 7 Ultimate i dođem na Windows update, odaberem sve ono važno, pokaže se ovako nešto(Slika1) i to isto radi 2 sata neznam u čemu je problem.
Ako netko zna u čemu je problem neka napiše jer mi stvarno treba pomoć.
Prije update trebao si proči sa WGA testom jer mora znat dali su ti origi win 7, ako je su microsoft obavještava da je ok i za dobiš besplatni antivirusni Microsoft Security Essentials, naklon što update za MSE i onda ideš na update i pusti da odrade, i ako imaš više programa instalirano očekuj update oko 1, 6gb ovisno o programi koliko imaš jer svaki idu i zakrpe radi sigurnost računala.
Nello da li je to ovo: http://www.microsoft.com/genuine/validate/DownloadValidationSupport.aspx?displaylang=hr
Provjeri da li je servis Background Intelligent Transfer Service postavljen na Automatic i da li je status Started.
Kako se to može provjeriti?
Control Panel - Administrative Tools - Services
Tamo ti je popis svih servisa, pa potraži ovaj.
Na automatic je ali nije started nego stopping, kad kliknem desni klik i start ne će.
Vjerojatno je potrebno pokrenuti još neki servis o kojem ovaj ovisi.
Provjeri servis COM+ Event System i startaj ga, ako nije pokrenut.
Vjerojatno je potrebno pokrenuti još neki servis o kojem ovaj ovisi.
Provjeri servis COM+ Event System i startaj ga, ako nije pokrenut.
Taj mi radi.
Nello da li je to ovo: http://www.microsoft.com/genuine/validate/DownloadValidationSupport.aspx?displaylang=hr
Da, prvo dali si windows update napravljen automatic? Vidi na slici, ako jesu to je OK, drugo otvori IE preglednik i ukucaj www.google.hr i upiši Valjanost sustava i tu klikneš i test će početi ali download jedan program da bi alktivirao ActiveX onda če prođe test i javit će jesu li origi ako jesu sve OK. Pri instalaciji windowsa sigurno si isključio windows update. tU kontrol panelu to se da uključi.