Windows security centar - ne da se aktivirati

poruka: 73
|
čitano: 22.333
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
RE: Windows security centar - ne da se aktivirati
panonski kaže...

jednoatvno kada odznačim kvačicu mogu do besvijesti tipkati F8 on se digne najnormalnije

To je dobro. Mislim ovo da se dize najnormalnije, mada stiskas tamo sa strane f8 {#}

16 godina
neaktivan

dignut ću se ja stolice nakon 15 sati! {#}

BALKANAC OD GLAVE DO OPANAKA
16 godina
odjavljen

Pa reinstaliraj to i gotovo... Mada ne znam niti sto te to toliko brine. Ja to sebi cak i iskljucim...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

da zašto me brine?

stvarno glupo pitanje.  U sistemu se nalazi neželejni proces i sad bih ja trebao nastavio raditi kao da se ništa ne događa

baj de vej...

kada sam odznačavao LOG ON kućicu na security servicu sa local accounta na ovaj accoun zatražio me šifru za moj account koja ne postoji.

16 godina
neaktivan

evo još dvije sličice gdje se pokušavam logat ali ne uspijevam

16 godina
odjavljen
panonski kaže...

da zašto me brine?

stvarno glupo pitanje.  U sistemu se nalazi neželejni proces i sad bih ja trebao nastavio raditi kao da se ništa ne događa

baj de vej...

kada sam odznačavao LOG ON kućicu na security servicu sa local accounta na ovaj accoun zatražio me šifru za moj account koja ne postoji.

U 99.9% sistema imas nezeljenih procesa... A koji to tebe tocno nezeljeni proces muci ?!?!

K tome ovako pomagati je nemoguce. Sto budes vise petljao po tome, sanse da napravis vece gluposti eksponencijalno rastu. Pa, onda bar za pocetak napravi back-up.

I na kraju krajeva, kako napisah, vec si bar 10x mogao napraviti reinstall, a dok samo ja tu pisem, vec si mogao dobiti ciste windowse.

16 godina
neaktivan

nemam pojma, predajem se

16 godina
odjavljen

Probaj ovo, ako nisi : http://windowsxp.mvps.org/remotereg.htm (necu se praviti pametan kao neki ovdje pa postupak copy/paste), ako vec nisi...

Ako ne pomogne onda reinstall, a prije toga backup...

P.S. Sada vidim da to nema veze sa time... Prouci onda ovdje malo : http://www.sevenforums.com/system-security/131671-windows-security-center-error-1079-a.html

Uglavnom, kako sam malo pronjuskao o tome problemu, najbolja solucija je fresh install...

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.1.2011 3:43 (Mrgud Veliki).
16 godina
neaktivan

jedna interesantna stvar,

sad sam ponovno nasilu preko "msconfig" ušao u safe boot mode i pokrenuo osvježeni malware bytes.

našao je 7 inflitracija, a sad sam ponovno u sistemu nakon restarta pa me baš zanima ima li left overa.

nadam se da traži i skrivene foldere

15 godina
neaktivan

Jesi rijesio problem? {#}

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ne, kaže jedan IT frend da je problem vjerovatno u oštećenom servisu iznutra gdje je malware ili virus napravio neku štetu prije nego je obrisan.

Zadni malware izvještaj nema virusa, a SAFE MODE uspijevam upaliti preko F5, međutim ne pokazuje opcije kao prije nego tek 4, safe mode, safe mode with netvorking, start windows normaly, i ne zn am još koju,

dok je ranije bilo više opcija.

Kaže da se SERVICE gasi sam od sebe tj vraća na disable onda kada se ne može startat.Meni recimo kada ga probam startat javlja poruku sa slike dolje...

Kaže još da bi vjerovatno pomogao i repair winsa, ali sad trenutno nemam CD-a

eto to je to

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.1.2011 20:20 (panonski).
15 godina
neaktivan

Imam i ja isti problem da li si uspio rijesiti to bez da rusis windovse!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da se zaštitiš od takvih gluposti samo pomaže jedno - znači legalni Windows 7, Kaspersky Total Internet Security - legalni. Sve ostale skrekane stvari su pune virusa i trojanaca i samo ti više naprave štete nego koristi. Osim toga legalni antivirusni program godišnje košta 240 kn, što je manje od 1kn dnevno, dok obnova licence je 150 kn.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice