Windows explorer has stopped working

poruka: 8
|
čitano: 3.807
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Pozz

Evo iman novi laptop puna 2 dana, sa original windows home premium.. međutim svaki put kad upalim laptop pise da windows explorer ne radi, onda stisnem restart explorer i onda bude sve oke.. u cemu je problem i kako ovo rijesiti?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Windows explorer has stopped working

Za početak preskeniraj komp sa antivirusnim softverom.

17 godina

Kada se Explorer sruši, dva su moguća, lako rješiva problema: ili imaš stari driver za grafičku karticu, pa instaliraš najnoviji, ili si instalirao neki program koji dodaje akcije u kontekstni meni (desni klik, pa recimo add to archive za WinRAR) čiji dodatak ruši explorer. Deinstaliraj sve takve programe pa vidi opet.

Treće je da možda imaš nekakvu gamad na stroju jer nisi odmah po instalaciji windowsa stavio AV softver.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Skenira san sve sa Avast free i nista nije našao.. ne bi reka da je do drivera ako su windowsi svježe instaliranii sve je novo.. jedini program koji mi je vezan uz desktop je Fences (stardock), jel bi on moga biti problem?

0 0 hvala 0
17 godina
wrathchild kaže...

Skenira san sve sa Avast free i nista nije našao.. ne bi reka da je do drivera ako su windowsi svježe instaliranii sve je novo.. jedini program koji mi je vezan uz desktop je Fences (stardock), jel bi on moga biti problem?

Deinstaliraj ga pa vidi.

Inače, ako nisi updateao drivere nakon instalacije (i ako nisi nikakve windows update aplicirao), imaš prilično stare video drivere i bugovit OS.

Prvo to riješi.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
16 godina
neaktivan

Pa zar se driveri ne skidaju automatski pri prvom updatu windowsa?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Maka san Fences i sad se upalio bez problema.. viditi cu tokom dana oce li sve normalno funkcionirati... jel moze savjet za neki slican program umjesto Fences od stardocka

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Samo sredi registry s nekim ccleaner ili reg.mechanic sigurno je do registrya..

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.8.2011 16:51 (freakazoid).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice