Pozdrav,postalo mi je jadno gledati akd mi se WIN BooTa onaj boot u 640x480 (ili 800x600,tak nekaj),pa me zanima dali ga ikako mogu promijeniti (tj.staviti da REZ. bude 1680x1050 ili 1280x720,samo da nije 800x600 i ispod. . . )
Unaprid Hvala!
Pozdrav,postalo mi je jadno gledati akd mi se WIN BooTa onaj boot u 640x480 (ili 800x600,tak nekaj),pa me zanima dali ga ikako mogu promijeniti (tj.staviti da REZ. bude 1680x1050 ili 1280x720,samo da nije 800x600 i ispod. . . )
Unaprid Hvala!
Malo je zabrinjavajuce da provodis toliko vremena ispred boot screena da bi ti mogao postati dosadan... 
Vjerujem da postoji mogucnost (malo google-ta i naci ces) ali bih ti preporucio da to neradis. Svako petljanje s tim stvarima eventualno zavrsi rusenjem sistema a mala rezolucija je tu s razlogom. Eventualno promjeni boot backround sto je vise manje bezbolna procedura s lako dostupnim alatima.
Ako si jos na XP moj savjet nediraj nista i okreni glavu dok se komp pali ili odi po casu vode/pive/rakije dok se upali...
Ma nije xP,trazio sam na GOOGLEu ali nema nikaj o tome (bare ono kaj sam ja vidio),
(U IME ZNANOSTI)Meni nije problem riskirati ako su sanse 50% da ce uspijeti i 50% FAILD. . .
Rezoluciju ne možeš mjenjati ,samo izgled boot screena!! Uostalom ,probaj ovo ,pa se igraj ,u ime znanosti!!! 
I da ,napravi backup image sistemske particije ,da ne bi sutra došao na forum s temom ''kako popraviti boot screen''!!