Dobar dan! Upravo sam skinuo onu aplikaciju koja vodi pri kupnji te poznate osmice. Sve sam upisao i trebam samo kliknuti zadnji gumb da kupim taj OS. Imam onaj popust sa kojim imam mogucnost nabaviti sustav za 14,99$ posto sam nabavio laptop u razdoblju od 5. mj do 12.. Zanima me dali ce mi svi programi ostati. Ja rabim Autocad i jos raznih programa za inzinjerstvo i strojarstvo i bilo bi mi zeznuto to sve izgubit i ponovo instalirati, ali me taj novi sustav bas privlaci. Svidja mi se na koji je nacin sastavljen, i opcenito graficki. Ja bi metro rabio za aplikacije poput office-a, chrome-a i sl...ugl, programe koje rabim iz rutine, koji su optimizirani za metro. U desktop mode-u bi rabio ove ostale programe koji mi sluze za faks, znaci autocad, catia, visualstudio, matlab, mdsolids... Zanima me jos dali bi osjetio razliku ako bi sustav isao instalirati na cisti HDD, znaci completni format i onda sve iznova i dali touch pad scroll (znaci onaj sa 2 prsta i sl) sljaka u metro nacinu. Hvala. Lp
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne bih ti preporučivao nešto za što nisam 100% siguran da šljaka, ali bih te upozorio na nešto. Čim nešto košta cca $15 zar misliš da ga puno ljudi koristi ili je to prodaja budzašto samo da se proda, po sistemu: jeftino dam samo da prodam.
Ako baš hoćeš to uraditi, napravi sliku (image) svog diska, potom instaliraj željeni win8 i pokušaj. Izgubiti ćeš nešto vremena, ali barem nećeš unaprijed platiti nešto što ćeš nakon tjedan, dva deinstalirati i vratiti se na staro. Govorim iz osobnog iskustva jer sam se svojevremeno zaletio i kupio Vistu, dao lijepe novce (daleko više od $15) i za*ebao se ko malo kada u životu. Sada pirim na 'ladno i neće dobiti od mene ni centa dok nisam 100% siguran jel to ono što mi treba.