Windows 7 - sharing wireless interneta preko LANa

poruka: 7
|
čitano: 3.648
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Koristim Windows 7 Ultimate x64, cimer i ja smo htjeli sherati moju wireless konekciju da i on može na internet kad je spojen sa mojim računalom u LAN, ali nikako da to uspijemo, ako netko zna pomagajte??

Na prošlim windowsima (Visti) sam normalno na Properties-Wirelessa pod tabom Sharing njemu omogučio korištenje interneta preko LANa, ali te opcije nema u Win7 nego samo opcija Bridge Connections kada označim wireless i mrežnu karticu ali ni onda ništa ne dobijemo!!

Hvala!

RoBi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Nije valjda da nitko ne zna??

RoBi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Windows 7 - sharing wireless interneta preko L

identicni problem imam i ja pa ako netko zna rijesenje problema bio bih mu zahvalan kada bi mi pomogao

15 godina
Blue2 kaže...

identicni problem imam i ja pa ako netko zna rijesenje problema bio bih mu zahvalan kada bi mi pomogao

Odeš na Network conection, desna tipka miša i Properties. Otvori se dobro poznati prozorčić, odabereš drugu karticu i zakvačiš kvačicu kod prvr opcije.

To bi trebalo biti ono što trebaš.

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
15 godina
neaktivan

nista ja tebe nisam razumio.daj objasni mi kao da objasnjavas debilu jer ovo sto si mi napisao nema smisla.znaci od network connections imam jedino wireless network connection i tamo nema biranja kartica nikakvih

15 godina
Blue2 kaže...

nista ja tebe nisam razumio.daj objasni mi kao da objasnjavas debilu jer ovo sto si mi napisao nema smisla.znaci od network connections imam jedino wireless network connection i tamo nema biranja kartica nikakvih

Klikni na Network Centar. Otvori ti se prozor na kojem imaš na vrhu slikicu koja prikazuje računalo router i internet. Ispod te slikice s desne strane (treći red) je oznaka vrste veze. Klikni na nju i otvoriti će ti se tzv pop-up prozorčić. Kod tog prozorčića odaberi Properties (prvi gumb s lijeve strane). Onda će se otvoriti novi pop-up prozorčić koji ima dva taba (kartice). Odaberi srugi tab i podesi zajedničko korištenje.

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
15 godina
neaktivan

hvala.rijeseno.

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.4.2011 23:41 (Blue2).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice