Windows 7 proffesional 64 bit - nabava

poruka: 8
|
čitano: 3.005
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Di bih u Zagrebu mogao nabavit win. 7 pro. 64 bitni za prihvatljivu cijenu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Na placu!

Y'know Fry, of all the friends I've had, you're the first!

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Windows 7 proffesional 64 bit - nabava
Qudek kaže...

Di bih u Zagrebu mogao nabavit win. 7 pro. 64 bitni za prihvatljivu cijenu?

ADM, Protis...

14 godina

hahah, nasmijao si me ( ne kazem da se ne moze nabavit), ali posto sutra idem u grad po nove!!! komponente usput bih htio kupit i windowse, a posto  u protisu gdje kupujem ostalo nedobavljiv prošli puta kad sam probao, ne znam di bih jos trazio.

14 godina

Koja je razlika između dsp, oem, retail i ffp i koju da uzmem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Qudek kaže...

hahah, nasmijao si me ( ne kazem da se ne moze nabavit), ali posto sutra idem u grad po nove!!! komponente usput bih htio kupit i windowse, a posto  u protisu gdje kupujem ostalo nedobavljiv prošli puta kad sam probao, ne znam di bih jos trazio.

U ADM-u je dobavljiv koliko sam vidio i imaju ok cijenu.

OEM je vezan uz komp, tj matičnu, naljepnicu si dužan naljepiti na kućište te kad promijeniš komp više nebi smio insalirati te winse nego druge. Naravno s obzirom da je kod najčešće to jedina dobavljiva verzija, onda tu i kupi, neki je drže pod nazivom DSP, to je za system buildere, ali za korisnika se svodi na istu stvar kao i OEM. Uglavnom to su one što su najjeftinije, znači u slučaju npr WIN7 pro to bi bilo cca 1200-1300kn

14 godina

A razlika u oem i dsp, negdje sam procitao da je ima?

Retail mi je strava skup pa pitam jer ce mi trebati ili mi je oem cist dosta?

(ide na novu 10k konfu - specs : i5 2500k, 2x 560 gtx, 4gb 1600 mhz ram, 1tb hdd, haf 932 advanced, noctua nh-d14, giga. p67  a ud4 - b3, xfx 750w i lg-jev dvd rom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Qudek kaže...

A razlika u oem i dsp, negdje sam procitao da je ima?

Retail mi je strava skup pa pitam jer ce mi trebati ili mi je oem cist dosta?

(ide na novu 10k konfu - specs : i5 2500k, 2x 560 gtx, 4gb 1600 mhz ram, 1tb hdd, haf 932 advanced, noctua nh-d14, giga. p67  a ud4 - b3, xfx 750w i lg-jev dvd rom.

tebi kao korisniku je nema, OEM i DSP je tebi isto, što doakzuje i ista cijena. Tj ili dućan ima OEM ili DSP, što se prodaje pod istu stvar.

Sve su verzije potpuno jednake, razlikuju se samo prava koja plaćaš. Ali kod nas je sve to jednako.

Kako rekoh u prjašnjem postu: oem uzmi, ili kako god da se zvala verzija, to je ona koja je cijenom oko 1250 kn u ADM-u

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.4.2011 19:37 (miki1981).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice