Imam jedna velik problem, dakle dolje na ikoni za zvuk nema križića da driver za zvuk nije instaliran, a zvuk i dalje ne radi kako da riješim taj problem?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imam jedna velik problem, dakle dolje na ikoni za zvuk nema križića da driver za zvuk nije instaliran, a zvuk i dalje ne radi kako da riješim taj problem?
Jesi pokusao instalirati rucno drivere za zvuk?
od kad taj problem imas? da li su zvucnici ispravni?
- križić znači da je zvuk isključen (mute) ili aktivan, ne da je instaliran driver.
- dali ti je zvuk ikad radio?
- jesi li provjerio kabel, zvučnike i dali su spojeni u dobar jack (zeleni za stereo...).
- što si pokušao, koji driveri, koja MBO (vjerojatno audio onboard) itd. itd...
- prvo mjesto za rješenje je CD od MBO, stranica proizvođača MBO i skidanje potrebnog drivera, pa možda i opcije u BIOSu ili da je zvuk stišan...
Ručno sam instalirao drivere, zvučnici su dobro uštekani i zvuk mi je prije radio.
EDIT: Nije do zvučnika 100%
Ručno sam instalirao drivere, zvučnici su dobro uštekani i zvuk mi je prije radio.
Da li si pokusao izbrisati drivere pa ih ponovo instalirati?
Da li si pokusao izbrisati drivere pa ih ponovo instalirati?
Da već oko 6 puta i ništa.
Postoji li mogućnost da nešto s windows media playerom ne valjda pa zato nemam zvuka?
Kad odes u device manager pise li ikakav problem pod sound/zvuk?
Ne piše nikakav problem sve je u redu.
Imam jedno pitanje, imaju li kakve veze radna memorija i zvuk?
Imam jedno pitanje, imaju li kakve veze radna memorija i zvuk?
Koliko ja znam nemaju.
Instalirao sam service pack i sad radi :)
Instalirao sam service pack i sad radi :)
nije ti to do service packa.I meni ponekad nestane zvuka,pa restartam računalo i sve ok.