prije neg sto sam vracao sustav sam imao sliku na desktopu,poslije vracanja samo crno,nemogu promijenit,probao sam vracati tamo gdje je radilo ali nista,zna li ko kako da sredim to??da mogu opet imati slike a ne samo crno
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kupi orginal windows.
Vjerojatno je to problem, jel u donjem desnom kutu piše "windows is not geniue"?
Izgleda da nemaš originalne windowse. Skini neki windows 7 loader.
EDIT:Kolega me pretekao
imas poruku
ma nepise,aktivirao sam...al ak ne postoji drugo resenje onda nist
Kupi orginal windows.
Vjerojatno je to problem, jel u donjem desnom kutu piše "windows is not geniue"?
Pa i ti si biser !?
Kako da vidi što mu piše kad kaže da mu je sve "crno".
Kupi orginal windows.
Pa i ti si biser !?
Simptomi upućuju na to da mu windows nije orginalan, ne može minjat pozadinu, sve je crno.
Čak mu i ne mora pisat ako je već instalira loši loader pa bude samo crni ekran.
Uostalom samo san pita tako da možemo isključit ovu mogućnost i da neko drugi zna da nije do toga.
Kupi orginal windows.
Pa i ti si biser !?
nije on biser nego je u pravu...ako mu je cili ekran crn pisat ce mu to u kutu...to je jedna mogucnost od njih mnogo...
Kad su već problemi s desktopom u pitanju, može još jedan?
U pitanju su Windows 7 i sin. Konfiguracija sljedeća: Sin, 1.5God, pelena 750g, dodijeljena sloboda - radi što ga volja.. I tako je on dohvatio tipkovnicu, i učinio.. e to ne znam.
Problem je sljedeći: kad pokušam otvoriti Control Panel, Devices and printers ili recimo bilo što od "desni klik na desktopu" opcija, kao Screen resolution ili Gadgets, isti se otvore, ali ne u vidljivom dijelu desktopa
Desktop nema nikakvu extended opciju, bar je nisam uključio ja. Ono što znam je da se po onoj animaciji otvaranja prozora vidi da se navedeni otvore u nekakvom prostoru na lijevoj strani desktopa. Isto tako, mišem je moguće "otići" u taj prostor lijevo, ali je to sve što se može. Ostatak instalacije radi doista normalno, bez ikakvih problema. Kako igre, tako i sve ostale aplikacije, i nijedna ne koristi niti zauzima taj prostor lijevo..
Pokušao sam doslovno prezentirat kako to izgleda, pa molim bilo koga za ideju kako to riješiti
evo ideje, mogućnosti su razne, osobno me WINKEY + P zezalo na sličan način ali samo pri korištenju Virtual PCa...
http://windows.microsoft.com/en-US/windows7/Keyboard-shortcuts
Evo me, nakon noćne smjene, opet uz malog koji se i dalje trudi dokazat tipkovnici da je jači od nje..
Prešao sam spisak onih kombinacija na linku kojeg si mi ostavio, ali ništa.. i dalje isti problem
Otvoreni i dalje za prijedloge, dok on sve ne ***** do neprepoznatljivosti i napravimo novu instalaciju