WINDOWS 7 - ostavlja tragove na desktopu

poruka: 3
|
čitano: 2.196
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
WINDOWS 7 - ostavlja tragove na desktopu

Dobar dan svima,

ja sam novi korisnik foruma i ovo je prva tema koju postavljam. Pokušao sam pronaći odgovor ovdje i na raznim drugim forumima ali bezuspješno. Pretpostavljam da ne znam postaviti upit jer zapravo ne znam što tražim. Pogledajte sliku u privitku pa će vam biti jasno i zašto. Dakle dešava mi se da ponekad nakon korištenja nekih funkcija, komandna traka (ili kako se to već zove) ostaje mi na desktopu i jediti način da ju uklonim je da resetiram PC. To mi je nevjerojatno...

Nikad nigdje nisam čuo za sličan problem i uopće ne znam što bi moglo biti. Ima li netko ikakvu ideju ili možda rješenje {#}

Zaista zna biti jako iritantno i htio bi to rješiti. Najgore mi je kad se to pojavi dok radim neke zahtjevne obrade u photoshopu i onda me izbaci iz takta i moram sve prekinuti da bi normalno nastavio jer mi baš jako smeta na onoj crnoj podlozi od PS6.

Evo napravio sam još jedan screenshot upravo dok ovo pišem, da vam bude jasnije.

U nadi da će mi netko pokušati pomoći,

idem ja dalje mozgati{#}

vidljivo preko svega vidljivo preko svega
ostatak na desktopu ostatak na desktopu
Tonči
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: WINDOWS 7 - ostavlja tragove na desktopu
agent069 kaže...

Dobar dan svima,

ja sam novi korisnik foruma i ovo je prva tema koju postavljam. Pokušao sam pronaći odgovor ovdje i na raznim drugim forumima ali bezuspješno. Pretpostavljam da ne znam postaviti upit jer zapravo ne znam što tražim. Pogledajte sliku u privitku pa će vam biti jasno i zašto. Dakle dešava mi se da ponekad nakon korištenja nekih funkcija, komandna traka (ili kako se to već zove) ostaje mi na desktopu i jediti način da ju uklonim je da resetiram PC. To mi je nevjerojatno...

Nikad nigdje nisam čuo za sličan problem i uopće ne znam što bi moglo biti. Ima li netko ikakvu ideju ili možda rješenje {#}

Zaista zna biti jako iritantno i htio bi to rješiti. Najgore mi je kad se to pojavi dok radim neke zahtjevne obrade u photoshopu i onda me izbaci iz takta i moram sve prekinuti da bi normalno nastavio jer mi baš jako smeta na onoj crnoj podlozi od PS6.

Evo napravio sam još jedan screenshot upravo dok ovo pišem, da vam bude jasnije.

U nadi da će mi netko pokušati pomoći,

idem ja dalje mozgati{#}

Po meni izgleda da ti je zaražen windows jer ne vidim s desne strane jel imaš antivirusnog programa?

Bilo bi dobro da skeniraš Malwarebytes-om i mse (microsoft security essentials). Ako nađe virusa obriši ga. Ukoliko da neda uklonit od virusa, jedino rješenje reinstalacija windowsa i to načisto.

1. Ubaci origi win 7 i instaliraš na čisto dakle format svaku particiju tek onda nastaviš instalacije.

2. Obavezno u google upisati provjera valjanosti sustava i ako javlja da su origi i onda nakraju skineš besplatni mse i skeniraš te na kraju obavezno updati zakrpu. Onda ostale programe instaliraš i to je to. 

Bez antivirusnog programa lako zarazi bez tvog znanja. 

I naravno  jednomm se meni dogodili i mislio sam da neće zarazit ali sam prevario i uvidio kakvu štetu napravio. ( Nisam mogo na net jer mi je virus zaključao i traži lovu da platim putem tekučeg računa). Loool kako zna da ja imam a nemam? loool znao sam da je to virus zarazio i naravno odmah napravio reinstal i odmah stavio antivirusni programe i rjetko me zarazi.

Nenad
12 godina
neaktivan
Re: WINDOWS 7 - ostavlja tragove na desktopu

Hvala na odgovoru, iako ne pomaže {#} Imam antivirus, Kaspersky Internet security 2013, original kupljen kao i Windows. Sve je redovito ažurirano i nikad ne gasim. Provjerio sam već za viruse i malware ali čist je.

A to da bi ponovna instalacija pomogla, vjerujem. No to je rješenje uvijek dobro za sve ukoliko nije u pitanju hardverski problem.

Radije ću sad trpiti to i resetirati kad se tu i tamo pojavi nego da sve reinstaliram. Too much posla sada, brdo programa na hardu...

Tonči
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.3.2013 19:00 (agent069).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice