http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_478/P4P800X/#download otidi na download (pri dnu stranice je), pod OS odaberi Win XP, odaberi audio i klikni na global DLM ili global i slijedi upute za skidanje. Kad skines driver samo dvoklik da se instalira, restart kompjutera i to je to.
Fantastično, sad radi, hvala majstore!!
poz. drustvo imam jedan problem nadam se da mi neko od vas moze pomoci,danas sam instalirao windows 7 i nakon instalacije nije bilo zvuka skidao sam neke drajvere al mi to nista nije pomoglo.imam laptop acer aspire 3610 ako ko zna sta trebam zamolio bi ga da mi pomogne..hvala
danas sam instalirao windows 7 i nakon instalacije nije bilo zvuka skidao sam neke drajvere al mi to nista nije pomoglo.
Koje si drivere skidao?
ove?
Pozdrav svima. Danas sam instalirao windows 7 na laptop i sve je ok osim zvuka - nema ga. Kad odem na device manager i kliknem na sound, video and game controllers pise samo high definitio audio device. Pokusao sam i u contra panelu nesto napravit ali ako pise da sve uredno radi. Da li moram skinut drivere sa neta? Da odma kazem nemam instalacijske cd-ove ni za maticnu ni za graficku. Moze li mi netko pomoc sta da radim? Maticna: Inventec E25 (Socket M2/S1G1) CPU:AMD Turion 64 Mobile MK-38 Richmond 90nm Technology Graficka: Generic PnP Monitor (1280x800@60Hz) VIA Chrome9 HC IGP Family WDDM.