Windows 7 - nema zvuka

poruka: 36
|
čitano: 14.537
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Windows 7 - nema zvuka

http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_478/P4P800X/#download otidi na download (pri dnu stranice je), pod OS odaberi Win XP, odaberi audio i klikni na global DLM ili global i slijedi upute za skidanje. Kad skines driver samo dvoklik da se instalira, restart kompjutera i to je to.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Windows 7 - nema zvuka

Fantastično, sad radi, hvala majstore!!

vika
13 godina
neaktivan
Windows 7 - nema zvuka

poz. drustvo imam jedan problem nadam se da mi neko od vas moze pomoci,danas sam instalirao windows 7 i nakon instalacije nije bilo zvuka skidao sam neke drajvere al mi to nista nije pomoglo.imam laptop acer aspire 3610 ako ko zna sta trebam zamolio bi ga da mi pomogne..hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Windows 7 - nema zvuka
eksem1 kaže...

danas sam instalirao windows 7 i nakon instalacije nije bilo zvuka skidao sam neke drajvere al mi to nista nije pomoglo.

Koje si drivere skidao?

ove?

http://support.acer.com/product/default.aspx?modelId=112

De gustibus non est disputandum.
12 godina
neaktivan
Windows 7 - nema zvuka

Pozdrav svima. Danas sam instalirao windows 7 na laptop i sve je ok osim zvuka - nema ga. Kad odem na device manager i kliknem na sound, video and game controllers pise samo high definitio audio device. Pokusao sam i u contra panelu nesto napravit ali ako pise da sve uredno radi. Da li moram skinut drivere sa neta? Da odma kazem nemam instalacijske cd-ove ni za maticnu ni za graficku. Moze li mi netko pomoc sta da radim? Maticna: Inventec E25 (Socket M2/S1G1) CPU:AMD Turion 64 Mobile MK-38 Richmond 90nm Technology Graficka: Generic PnP Monitor (1280x800@60Hz) VIA Chrome9 HC IGP Family WDDM.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Windows 7 - nema zvuka :(
INSTALIRAO SAM WINDOWS 7 NA LAPTOP HP 5400 ALI NAMAM ZVUKA KAKO DA SKINEM DRAJVERE
KEBI
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice