Windows 7 DVD nemoze bootat

poruka: 37
|
čitano: 7.105
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Windows 7 DVD boot

Ovako imam problem skinuo sam s neta verziju windows 7 professional 32-bit.

Sprzio sam sve na DVD i stavio u biosu na CD/DVD boot i ne otvori se dvd nego ode u windows normalno.

E sad kako mogu napraviti od ovog dvd-a da bude bootabilan bez da pržim novi?

ivek

0 0 hvala 0
16 godina

Sa kojim programom si pržio dvd.

edit,

Taj dvd baci,a to što si skinuo -snimi sa power iso na drugi dvd.

x
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.8.2011 12:07 (zzz).
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Re: Windows 7 DVD nemoze bootat
zzz kaže...

edit,

Przio sam Nerom.Przio bi ja na drugi ali nemam trenutno,a nemogu ni kupit jer sam na selu di nema dvd-ova za kupit{#}

Postoji li kakva mogucnost da vec sprzeni napravim bootabilnim?

ivek
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.8.2011 12:14 (IVOX).
16 godina
IVOX kaže...
zzz kaže...

edit,

Przio sam Nerom.Przio bi ja na drugi ali nemam trenutno,a nemogu ni kupit jer sam na selu di nema dvd-ova za kupit{#}

Postoji li kakva mogucnost da vec sprzeni napravim bootabilnim?

Koliko ja znam-nepostoji.

x
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.8.2011 12:17 (zzz).
14 godina
neaktivan

Jel moguce dodati neki file na DVD da se moze bootat?

ivek
14 godina
IVOX kaže...

Ne.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina

Moguće je,ovisi kako si snimao sa nero.Ako si koristo multseson u neri,onda možeš dodavati.Ali nemožeš taj dvd napeaviti bootobl.

x
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.8.2011 12:23 (zzz).
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
IVOX kaže...

zzz kaže...

Mogućeje,ovisi kako si snimao sa nero.Ako si koristo multseson u neri,onda možeš dodavati.Ali nemožeš saj dvd napeaviti bootobl.

Pita te moze li se dodat file za bootat.To se nemoze napravit ni ako je multisession dvd.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
neaktivan

Mogu dodavati da!Znaci nista nego novi DVD i sprzit sa power iso-m?

ivek
16 godina
odjavljen
Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.8.2011 12:26 (skank666).
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
skank666 kaže...

instaliraj preko usb sticka

Vrlo rado ali nemam vise od 2gb stick {#}

ivek
14 godina
IVOX kaže...

Mogu dodavati da!Znaci nista nego novi DVD i sprzit sa power iso-m?

Da,i ovaj put pazi da sprzis taj iso file kao bootabilni sustav a ne samo njega na dvd.

16 godina
odjavljen

damn

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
14 godina
neaktivan

Evo nasao dvd i sprzio sa power iso-m i sve ok se sprzilo.I sada stavim dvd unutra i uopce ga ne prepozna u windowsu.A prepoznao ga je kao blank DVD prije przenja

ivek
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.8.2011 14:42 (IVOX).
16 godina

Dali je dvd bootbl,tj dali se započme instalacija  kad pokreneš pc.

x
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

ne prepozna ga cak ni u windowsu kao da ga uopce nema

ivek
16 godina

U biosu stavi na AHCPI,i provjeri dali je prvi boot dvd.

x
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Može se iz nebotabilnog medija napravit botabilni.

Prati upute.

World Championships: 7, GP started: 280, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,473

2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Ma sve ja to znam i sve ali jednostavno nesto nevalja,Jednostavno dvd ne ocitava.

BTW imao sam dvd s windowsima 7 i sve sam ljepo bio instalirao s njega i sada vise jednostavno ne radi taj disk neprepoznaje ga.I onda sam odlucio napraviti novu kopiju jer mi taj dvd vise ne radi.Jer zelim reinstallirat win7!

ivek
16 godina
neaktivan
IVOX kaže...

ne prepozna ga cak ni u windowsu kao da ga uopce nema

Vjerovatno čitač zeza. Ako si ga već pržio i jesi sve spremio programe nakon savršetka prženja? Ako da, tad ubaci DVD čitač i pogledaj ledice jel blinda ako se odmah ugase ledice i ništa ne događa onda je u pitanju čitač a može bit da medij neprepozna. Ako imaš nekog kolega pa probaš taj DVD što si pržio ako na drugom računalu radi a tvoj ne onda ti je potrebno stavit drugi čitač. DVD R od marre SONY one su najbolje DVD-ai taj večinu čitač gotovo prepozna.

14 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Prati upute.

E mozes li mi malo ukratko ovdje objasniti?Nerazumjem sto treba.Znaci moze se od vec sprženog nebootabilnog dvd-a napraviti bootabilni.

ivek
17 godina
neaktivan
IVOX kaže...
E mozes li mi malo ukratko ovdje objasniti?Nerazumjem sto treba.Znaci moze se od vec sprženog nebootabilnog dvd-a napraviti bootabilni.

Napravi folder i iskopiraj sve sa instalacijskog dvd-a i onda prati upute u slikama. Nije nikakva mudrost i brzo je gotovo:)

World Championships: 7, GP started: 280, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,473
16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Prati upute.

Točan odgovor. Ja sam jednom davno imao oštečeni file s XP i imao 2 CD također oštečen tj ogreben al ne sve i poseban program sam skenirao od kojih file oštečeni a koji nisui  naprije sam obično sam sve kopirao na folder recimo WIN XP PRO SP3 i nakon skena otkriven file koji je oštečen prvog cd i pogledao isti drugo CD-a iste file koji nisu oštečeni i sve sam skopirao na tu folder. I kad ja završio i potražio ikonu i stavio sam. E sad s nliteom sve kopirao i nakraju sam napravio botabilnu CD i prošla sve ok koda je origi. A probni instalacije XP prošla sve OK.

Dakle sve se može sredit.

16 godina
neaktivan
IVOX kaže...
F1-IVO kaže...

Prati upute.

Ubaci praznu DVD u čitač dali ga prepozna?

15 godina

Jel se može win 7 instalirat bez da se sprži? Znači kada skinem onaj iso file da se odma preko toga instalira, kao i igre.

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Nello kaže...
IVOX kaže...
F1-IVO kaže...

Prati upute.

Ubaci praznu DVD u čitač dali ga prepozna?

Prepozna.Prepoznao je on i ovaj DVD kad je bio prazan a kada sam sprzio fileove vise ga ne prepoznaje.

ivek
17 godina
protjeran

ako si skinuo iso onda bi trebao biti bootabilan.

sa nero ne prži metodom make data dvd nego burn image to disc

''how yes no''
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
dv14 kaže...

Jel se može win 7 instalirat bez da se sprži? Znači kada skinem onaj iso file da se odma preko toga instalira, kao i igre.

Možese win 7 instalirati sa pareicije na hardu,malo je komplicirarano,ali je zato instalacija nešto brža.

x
14 godina
neaktivan

Evo nesto sam vidio svi DVD-i koje ne prepozna su DVD+R a sve koje prepozna su DVD-R.Ali prije sam instalrio win 7 sa dvd+r diska

ivek
16 godina
neaktivan
dv14 kaže...

Win 7 se nemože instalirat ukoliko nije botabilna već kao obična kao datoteka. Prži u iso file nakon što završi prženjem i on postaje bootabilna DVD.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice