Pozdrav ekipica,
ovako imam jedan problem nakon posljednjeg ažuriranja windowsa nema više podizanja..:)
Probao sam sve živo i neživo već i nikako da se podignu...šta da radim dajte neke savjete..hvala puno
Pozdrav ekipica,
ovako imam jedan problem nakon posljednjeg ažuriranja windowsa nema više podizanja..:)
Probao sam sve živo i neživo već i nikako da se podignu...šta da radim dajte neke savjete..hvala puno
kaj ti ne nudi onaj izbornik - bijelo na svjetloplavoj podlozi, kao nekad Safe mode meni?
to bi nakon 3x neuspjelog boota trebao ponuditi...
Ponudi mi..i probao sam popravak..i točku vraćanja ali badava...a u safe mode ne mogu niti ući
Jesi probao ovako:
restart PCa, dok držiš Shift
ideš u Advanced startup
biraš Troubleshoot
biraš Advanced
biraš Start up options
klik na Restart
treba ti ponuditi onaj meni, odaberi Safe mode (puni GUI) pa probaj deinstalirati update...
ili Safe mode Command promp pa probaj tamo pokrenuti sfc /scannow da provjeriš windowse
Ništa...ne mogu ući u safe mod...samo mi se sruši...nikako da uđem da obrišem zadnji update
Najbolje onda puknut Win DVD i instalirati preko postojećih, pokupit će stvari od prijašnje instalacije
Ništa...ne mogu ući u safe mod...samo mi se sruši...nikako da uđem da obrišem zadnji update
Ides u disk
ides unininstal win10
stavis drugi disk ili USB stick
ides instal WIN7
i no more problems
Pozdrav,
i neće mi obrisat podatke sa harda ili oće?