Nije da mi strasno smeta, ali ako se moze sredit, bilo bi super..samo nemojte predlagati reinstall winsa..
Znaci Boot logo se pojavi na lijevoj strani, a ne centrirano, kako bi trebalo..
Nije da mi strasno smeta, ali ako se moze sredit, bilo bi super..samo nemojte predlagati reinstall winsa..
Znaci Boot logo se pojavi na lijevoj strani, a ne centrirano, kako bi trebalo..
a problem je??
edit...nije bilo slike...
čini mi se da bi to moglo bit zbog automatskog namještanja monitora...
Zaboravio sam postat sliku, uredjeno..
a problem je??
edit...nije bilo slike...
čini mi se da bi to moglo bit zbog automatskog namještanja monitora...
Nije pokusao sam, vec bio automatsko podesavanje, u trenutku kad je logo na ekranu
To je zbog rezolucije , meni također monitor uvijek namiješta sliku tijekom tog boot screena...
e onda neznam :)
E neznam ni ja..ali nije to jedini slucaj, dok bios radi normalno, preko cijelog ekrana, onaj advanced startup, gdje biras safe mode i te stvari, je takodjer povucen u lijevo, tako da fali pola slike..
problem s rezolucijom kolko vidim...neznam kako to riješit...jbg
Nitko nije imao ovaj problem?monitor je na nativnoj rezi 1920x1200..
Pitanje! Imaš monitor spojen DVI ili VGA kablom?
Spojen je vga kablom na dvi adapter
To je onda do rezolucije. Kad vidiš boot ekran, uključi kalibraciju monitora.
To je onda do rezolucije. Kad vidiš boot ekran, uključi kalibraciju monitora.
Napravio sam to vec, pokusao, rekao sam..
Nije pokusao sam, vec bio automatsko podesavanje, u trenutku kad je logo na ekranu
Probaj ovako. u windowsima smanji rezoluciju na 1024*768 i vidi dali je slika "pomaknuta" kao na boot ekranu (Boot "slika" je u rezoluciji 1024*768)! Ako je, onda trebaš u meniju monitora namjestiti širinu/visinu.
Evo pokusao, ali normalno mi prikazuje..nije pomaknuta, izrezana, nista takvo..
Koji ti je refresh rate? 60Hz?
Koji ti je refresh rate? 60Hz?
Tako je..na toj rezi ni nemoze vise
A gle, pretpostavljam da je do monitora. Ako je spojen VGA kablom (analogno) onda je moguće da slika pobjegne. Monitori također pamte postavke za svaku rezoluciju i frekvencij pa sam mislio da je tu negdje problem. Pogotovo jer je boot slika na 1024x768. Ako nemaš nigdje drugdje problema, možeš i zanemariti ili ako ti se da igrati s postavkama...
Ma kupit cu najvjerojatnije dvi kabel, pa se nadam da ce to rijesiti problem..hvala na pomoci..
Problem je rijesen..ipak je bilo automatsko podesavanje monitora, ali i novi driveri..samo sto sam stavio automatsko podesavanje kad je bio boot logo, ali potrebno je uci u advanced startup menu (sa safe modom, itd) i tamo ga pokrenuti..sad je sve ok..