Win 7 neće da napravi shut down

poruka: 37
|
čitano: 6.278
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Win 7 neće da napravi shut down
aajduke36 kaže...

a npr: filmovi, serije, glazba i td, jel mi to ostane na win old ili gdje, nisam još radio reinstal win 7 pa da znam...

Ako ti je npr. sedmica na (C) particiji sve sto imas vazno na (C) prebaci na neku drugu particiju ako je imas.

onda samo formatiras (C) i sve sacuvas na drugoj particiji.

14 godina
neaktivan

ovo mi je izbacio driver genius...

0 0 hvala 0
16 godina

Ajde udri fix

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Da ne pokrećem novu temu, imam problem sa Win 7.

Naime, prilikom shut downa računalo se smrzne - brojčanik uz natpis "isključivanje" se prestane okretati i tako stoji dok ga ne ugasim ručno.

Primjetio sam da se to ne događa ako računalo probam ugasiti odmah nakon što ga pokrenem.

Nakon što ga prisilno ugasim ne mogu ga pokrenuti - startup dođe do "starting windows" screena i opet se smrzne (boje koje se na kraju stope u win logo prestanu se micati), jedino što mogu učiniti je prisilno ga isključiti. Nakon što ga isključim iz struje i ostavim nekih 5 min mogu ga normalno pokrenuti.

Primjetio sam da se problem događa nakon pokretanja bilo koje igre (nakon igranja ne mogu ga isključiti).

Probao sam gasiti procese, win update mi ne želi instalirati nadogradnje vezane uz NET framework, sve sam isprobao ali jednostavno ne želi, možda je u tome problem?

Dok mi je bio instaliran MSE bacalo mi je BSOD, nakon deinstalacije više ne.

Konfiguracija je pod "moj PC", molim vas pomagajte!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
markez_cro kaže...

Naime, prilikom shut downa računalo se smrzne - brojčanik uz natpis "isključivanje" se prestane okretati i tako stoji dok ga ne ugasim ručno.

Primjetio sam da se to ne događa ako računalo probam ugasiti odmah nakon što ga pokrenem.

Nakon što ga prisilno ugasim ne mogu ga pokrenuti - startup dođe do "starting windows" screena i opet se smrzne (boje koje se na kraju stope u win logo prestanu se micati), jedino što mogu učiniti je prisilno ga isključiti. Nakon što ga isključim iz struje i ostavim nekih 5 min mogu ga normalno pokrenuti.

Primjetio sam da se problem događa nakon pokretanja bilo koje igre (nakon igranja ne mogu ga isključiti).

Probao sam gasiti procese, win update mi ne želi instalirati nadogradnje vezane uz NET framework, sve sam isprobao ali jednostavno ne želi, možda je u tome problem?

Dok mi je bio instaliran MSE bacalo mi je BSOD, nakon deinstalacije više ne.

Konfiguracija je pod "moj PC", molim vas pomagajte!

Bilo bi dobro da skeniraš sa HD tuneom kod error scan bez quicka pa onda neka skenira skroz da isključimo da nemaš bad sectora.

Ako ih ima bad sector upravo su tih bad sector jako ostljetljivi kod rada windowsa.

Ako nema bad sector, onda može bit da neki programi otvoreni pa kod spremanja nije uspjelo spremit program.

Ili se pokušava instalirat windows update kad se još nije završilo instaliranje zakrpe jer češće javlja kada se on zatraži restart.

17 godina
neaktivan
markez_cro kaže...

Iskljuci hybrid sleep (to za pocetak)

cmd > upisi ovo

powercfg -h off

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
16 godina

Imam SSD disk.

Pokušati ću ovo sa hybrid sleep, i probati ću deinstalirati sve programe pa da vidim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice