Vista Home Premium SP2

poruka: 12
|
čitano: 4.475
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Vista Home Premium SP2

Zna li netko gdje skinuti (ako ima) skinuti vistu home premium sa sp2 trial a da je sigurna prvenstveno mislim od raznoraznih hakerskih nameta..

Trazim to zato sto sam imao takvu kupljenu sa laptopom a nisam dobio CD ;znaci crkao HDD tako i Vista otisla sa njim a meni ostao Serial

Radi se o visti 32 bit

Kondicija je majka uspijeha
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Vista Home Premium SP2

Vista SP2 imaš na novom PC-chip DVD-u.

A Vistu HP OEM probaj naći na torrent stranicama ili kontaktiraj Microsoft Hrvatska.

Developers,developers,developers...coming and coming and coming...

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Vista Home Premium SP2

Nađi na internetu i skini image file pod imenom - en_windows_vista_with_sp2_x86_dvd_342266.iso

To je image originalnog Microsoftovog DVD-a sa uključenim Service Packom 2.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Vista Home Premium SP2

Kaligula 11 poslo sam ti na linkove pp, ako još tko hoče nek javi na pp.

Torrent je zakon!! S Linuxom dobiješ kuću, a s Windowsima samo proz ore. Statistika: 3 žuta , 3 crvena- zasad
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
RE: Vista Home Premium SP2

Hvala....Cool

Zatvaram temu

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.7.2009 19:14 (Kaligula11).
17 godina
neaktivan
Vista Home Premium SP2

Samo jedno bzv pitanje :

Jel izašla Vista SP2?

Na ilegalnim str. piše da ima za skinuti a dali je to to ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da, davno imas je skinut sa sluzbenih stranica microsoft ili na najnovijem bugovom dvdu (200 broj).

od miline tresu mi se jaja u gacama budi se azdaja
16 godina
neaktivan
Vista Home Premium SP2

Evo imam par blic pitanja i molio bih vas da mi pomognete. Ako neka osoba ostane bez interneta na recimo godinu dana, smeta li to Visti u radu i da li je dovoljno staviti SP2 gore ili ipak treba skidati update? Ako mi npr. rikne maticna ploca i dobijem u zamjenu drugi model, a imam OEM verziju Viste koja na promjenu maticne ploce gleda kao na promjenu racunala hocu li tu Vistu moci legalno koristiti ili sto mi je ciniti? Retail verzija je potpuno drugacija (skuplja) prica koju si nazalost nemrem priustiti...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

moćeš ponovno je koristiti budi bez brige

i ja iman xp org pa sam promjenio kompletno računalo i dalje prikazuje da je org

17 godina
protjeran
The Man kaže...

Ako mi npr. rikne maticna ploca i dobijem u zamjenu drugi model, a imam OEM verziju Viste koja na promjenu maticne ploce gleda kao na promjenu racunala hocu li tu Vistu moci legalno koristiti ili sto mi je ciniti? Retail verzija je potpuno drugacija (skuplja) prica koju si nazalost nemrem priustiti...

Ako bi se držali Microsoft EULA-e u vezi OEM verzije Windowsa kao pijan plota, onda je tvoja licenca vezana uz MBO koju imaš u računalu odnosno Windows ti je vezan uz matičnu na kojoj si izvršio prvu instalaciju i napravio aktivaciju. Ako ti se ploča pokvari, kupnja nove ploče se smatra novim računalom i trebaš kupiti novu Windows OEM licencu. Zato je retail verzija skuplja, ali takvu verziju možeš preseliti na novo računalo. Možeš i OEM, samo zavisi koliko si internet aktivacija ispucao, pa se moraš gnjaviti telefonskom aktivacijom.

Ukratko, nemoj se brinuti, slobodno si možeš Windows OEM staviti na novo računalo.

Developers,developers,developers...coming and coming and coming...
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.7.2009 20:59 (the_tux).
16 godina
neaktivan
Vista Home Premium SP2

Evo mene opet malo o visti ...nabavio ja CD Viste Home premium tj dali mi kopirani cd (jedva) u servisu i sad vidi vraga nemogu napraviti nadogradnju(citaj Upgrade)na vistu basic ...sad ja pitam vas da li je i kako moguce napraviti da ova (Home Premium) bude Upgrade..

Hvala

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.8.2009 14:59 (Kaligula11).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Kaligula11 kaže...

Evo mene opet malo o visti ...nabavio ja CD Viste Home premium tj dali mi kopirani cd (jedva) u servisu i sad vidi vraga nemogu napraviti nadogradnju(citaj Upgrade)na vistu basic ...sad ja pitam vas da li je i kako moguce napraviti da ova (Home Premium) bude Upgrade..

Hvala

Ne možeš napraviti downgrade sa Home Premium na Basic. Downgrade jedino vrijedi sa Viste Business ili Ultimate na XP. Možeš napraviti upgrade na Business ili Ultimate, ili na Windows 7 Home Premium 32 ili 64bit.

Developers,developers,developers...coming and coming and coming...I'm not your friend, buddy! I'm not your buddy, guy! He's not your guy, friend! I'm not your friend, buddy! We're not your buddies guy
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice