Što izabrati za navedenu konfiguraciju?

poruka: 4
|
čitano: 938
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Ovako, želim na sljedeću konfiguraciju staviti Windows 7 ili Vistu

uglavnom taj računar nisam dugo koristio ali ugl evo dijelovi konfiguracije koje se sjećam

VGA: nVidia GeForce 6200 (tak nes) 256 MB

HDD: 80 GB

CPU: Pentium 4 3.00 GHz

RAM: 1.5 GB

pa sad pitam (ne želim XP) da li mi se više isplati staviti Windows 7 ili vistu ili oboje (dual boot, ako mi ko može objasniti kako da to napravim i kako da koristim - početnik sam) i ako mogu dobiti link Windows 7-ice jer sam guglao i nisam našao, i kako instalirati obični file, kako iskoristiti instalaciju windows 7, mislim uputstva? pa molio bih brzu pomoć jer je jaaaako hitno! naravno ne namjeravam na toj konfi na visti igrati neke zahtjevne igre nego cs 1.6 ali ugl igre mi nece trebati... na ovom kompu mi je zabrana pristupa dok je skola medjutim na onom mogu pa pitam...

brzo pomozite!!!

Ako ocima gledamo, a mozgom vidimo, onda slijepi ljudi nemaju mozga
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja bih ti savjetovao ovo,pošto nas ne dijeli puno do izlaska sedmice,strpi se još 2 mjeseca i onda instaliraj finalnu i potpunu verziju a do tad budi na visti ultimate i pokušaj kupiti još barem 512 mb rama....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

hmm, grafa bi mogla isto tako malo.... gledaj bolje da ideš na win7 nać ću ti jedan link, i poslat na pm...

kad sam ja staia 7 isto sam ima 1.5 gb rama, i stalno eliko zauzeće memorije, a proc od 80 do 100%ž

non stop, sad koliko se isplati imaš ječi proc nego ja onda moj je bia na 2.4ghz, tvoj je jači, ram ok,

hard dobro, samo još ta grafa mis, da bi ja osta na xp , a dam ti link pa probaj

Najbolji osjećaj je upala mišića........
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Što izabrati za navedenu konfiguraciju?
Makić kaže...

hmm, grafa bi mogla isto tako malo.... gledaj bolje da ideš na win7 nać ću ti jedan link, i poslat na pm...

kad sam ja staia 7 isto sam ima 1.5 gb rama, i stalno eliko zauzeće memorije, a proc od 80 do 100%ž

non stop, sad koliko se isplati imaš ječi proc nego ja onda moj je bia na 2.4ghz, tvoj je jači, ram ok,

hard dobro, samo još ta grafa mis, da bi ja osta na xp , a dam ti link pa probaj

ma može tnx no nema veze, vistu ne želim sada zbog rama... probam sa win 7 ako bude štrajkovao brzinom vidjecu sa vistom a ako ni to onda XP

Ako ocima gledamo, a mozgom vidimo, onda slijepi ljudi nemaju mozga
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice