Procesi se ne gase...

poruka: 9
|
čitano: 1.783
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Procesi se ne gase...

Dakle, kako piše u naslovu, procesi se uopće ne gase nakon zatvaranja.

Npr. Ukoliko koristim Forefox ili Corel ili nešto treće, nakon izlaza iz programa, prozor se zatvori no u Task Manageru ostane raditi proces i zauzima memoriju. Ugasiti ih moram manualno.

Nedavno sam imao bliski susret sa nekim trojanima i rootkitom, no navodno ih je Norton sredio (barem ništa sumnjivo ne javlja).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Procesi se ne gase...
Koji OS imas?
0100110001100001011110100110000101110010011101010111001101001100011011110110111001100 111
17 godina

Win XP Pro

17 godina

procesi koje zatvaras (firefox, corel) koriste dosta memorije i kad ih ti zatvaras oni moraju oslobodit memoriju koju su zauzeli..

koliko si cekao da se zatvore?

jer kad kliknes na x nece se trenutno memorija oslobodit, nego to potraje neko vrijeme..

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.9.2008 9:04 (nesto222).
17 godina
nesto222 kaže...

procesi koje zatvaras (firefox, corel) koriste dosta memorije i kad ih ti zatvaras oni moraju oslobodit memoriju koju su zauzeli..

koliko si cekao da se zatvore?

jer kad kliknes na x nece se trenutno memorija oslobodit, nego to potraje neko vrijeme..

Problem je u tome što se oni uopće ne zatvore dok ih ja manualno ne ugasim (iako se recimo sam prozor od Firefoxa uredno zatvori).
17 godina

čuj firefox uvijek mora još neko vrijeme ostati upaljen jer on onda provjerava cookise, briše ih i slično

Moje račuanlo: ASRock ALiveSATA2-GLAN, 1024 MB (DDR2-667 2x512) AMD Athlon 64 3200+ (2),Nvidia GeForce 7600gs (256mb), 160gb.... 1. Isatknuti suradnik na gallery.live.com
17 godina
Ag008 kaže...

čuj firefox uvijek mora još neko vrijeme ostati upaljen jer on onda provjerava cookise, briše ih i slično

Ok, al otprilike koje bi to vrijeme bilo? Koliko je to "neko vrijeme"? Meni se proces ne zatvori ni nakon 3 sata. Ni Corel isto, ni IE, ni Photoshop (to je ono što sam zasad primjetio).
17 godina
odjavljen
Procesi se ne gase...

Meni se to isto desava sa firefox-om kad zatvorim prozor zna ostat aktivan, i kad opet kliknem na shortcut nece da udje u njega sve dok ga u taskmanageru ne prekinem i onda tek mogu ga ponovo upalit isto win xp pro

0 0 hvala 0
17 godina
Amrapheus kaže...

Meni se to isto desava sa firefox-om kad zatvorim prozor zna ostat aktivan, i kad opet kliknem na shortcut nece da udje u njega sve dok ga u taskmanageru ne prekinem i onda tek mogu ga ponovo upalit isto win xp pro

E, to je to. Ponekad kad opet kliknem, stvori se proces (identičan - firefox.exe), ali se browser ne otvara. Tada imam dva ili više jednaka procesa u Task Manageru.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice