Problem kod poketanja windowsa

poruka: 4
|
čitano: 981
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Dakle imam windows xp is u zadnjih mjesec dana svakih 4,5 dana kad ujutro upalim laptop ne žele mi se pokrenuti windowsi. Dobim poruku file is missing or corrupted Sistem /windows/32 (otprilike tako nešto, al uglavnom uvijek mi piše taj broj 32) i već sam par puta išla nakon toga reinstalirat windowse, i sve ok par dana i onda opet ista stvar, ne žele se pokrenut kad upalim laptop.

Jel možda netko zna u čem bi mogao bit problem i kako da to rfiješim? U zadnjih tjedan dana to mi se desilo već 3 puta tako da je to već problem, bojim se ugasit komp, ista stvar i kad ga stavim na stand by

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.12.2012 17:53 (shiver.).

0 0 hvala 0
16 godina

mozda ti OVO pomogne...

Remember my friends, God is dead. Marx is also dead. But the market lives. The market must become your new God.
Moj PC  
1 0 hvala 2
14 godina
neaktivan

hvala na linku, proučit ću to još malo detaljnije sad al mislim da nije to problem jer imam dva instalacijska cda sa uključenim sp3 i opet mi se javlja isti problem

jel moguće da je možda stvar u hardu pošto je mijenjan već dva puta? al od toga ima već 7 mjeseci i više a do nedavno je laptop radio normalno

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.12.2012 18:08 (shiver.).

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Mislim da ti je u pitanju HDD...

Koji ti je tocno lap top?

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: