Problem sa bug online te forumom u win8

poruka: 7
|
čitano: 1.429
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Pozdrav, imam problem sa vašom stranicom u internet explorer-u na win8. Naime, pojavi mi se ovo (slika) Ako stisnem OK, onda mi ne želi nikako više učitati stranicu, te moram restorat postavke internet explorera na default da bi proradilo.. A ako stisnem Cancel, onda mi ne želi do kraja učitat stranicu, te nemogu pinnat stranicu na start panel.. Jel itko zna šta bi moga napravit?

EDIT: Ako upalim IE preko desktop-a (pinnan u taskbar), onda mi radi sve normalno, ali ako ga upalim preko start panela onda se to događa.

http://www.travian.com.hr/?uc=hr3_8876 --> Registrirajte se na travian server 3 preko ovog linka ( da dobijem 50 zlatnika :D ) HVALA !
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.3.2012 16:31 (duma.ivan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Problem sa bug online te forumom u win8

Tko još koristi IE??!! Uz to radi se testnoj verziji novog OS-a....

16 godina
neaktivan
duma.ivan kaže...

Pozdrav, imam problem sa vašom stranicom u internet explorer-u na win8. Naime, pojavi mi se ovo (slika) Ako stisnem OK, onda mi ne želi nikako više učitati stranicu, te moram restorat postavke internet explorera na default da bi proradilo.. A ako stisnem Cancel, onda mi ne želi do kraja učitat stranicu, te nemogu pinnat stranicu na start panel.. Jel itko zna šta bi moga napravit?

EDIT: Ako upalim IE preko desktop-a (pinnan u taskbar), onda mi radi sve normalno, ali ako ga upalim preko start panela onda se to događa.

Stavi si FF i onda će bit ok. A kod IE nekad on ima mane kod učitavanje stranice.

Sam svoj majstor. :)
17 godina
neaktivan

Ako ne znate pomoći čovjeku nemojte pisati gluposti tipa skini si FF, da želi FF skinuo bi ga i koristio.

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
Moj PC  
1 1 hvala 1
16 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

Ako ne znate pomoći čovjeku nemojte pisati gluposti tipa skini si FF, da želi FF skinuo bi ga i koristio.

Kao prvo uvijek pomažem koliko mogu, ali isti problem koju sam imao sa IE (bilo na win 7 i win 8) i sam kažem da IE ima mane kod učitavanje, jednog mi se dogodilo kad kliknem baš na forum ali se ne sve učitava tek samo pola. A kad sam stavio FF i normalno učitava. Znači da IE ima bugove ali se može riješiti kada se od microsofta skida (zakrpe) update za njega.

Sam svoj majstor. :)
16 godina
neaktivan

To je Metro style IE 10 koji ne podržava plugin-e (flash, java ni ostale), samo HTML5.

Probaj pokreniti BOL sa normalnim desktop IE 10 browser-om.

16 godina
neaktivan

@flyboy hvala ti.

@ivo_svetrice rekao sam već da mi radi normalno na desktop verziji.

A izgleda da ću morat stavit mozillu, jbg.

http://www.travian.com.hr/?uc=hr3_8876 --> Registrirajte se na travian server 3 preko ovog linka ( da dobijem 50 zlatnika :D ) HVALA !
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice