Dakle: trebam preporuku za neki (po mogućnosti što kvalitetniji) program za provjeru ispravnosti komponenti (MBO, RAM) i još jedan program za optimizaciju sustava (windows xp)
Hvala!
Dakle: trebam preporuku za neki (po mogućnosti što kvalitetniji) program za provjeru ispravnosti komponenti (MBO, RAM) i još jedan program za optimizaciju sustava (windows xp)
Hvala!
Tesko da ces to naci u jednom programu. ZA testiranje imas hirens boot cd i na njemu hrpu alata za testiranje svega i svacega. Sto se tice optimizacije nemu te nekog odlicnog programa. Reci sta bi optimizovao pa cemo ti reci kako. Ja to ionako ne bi prepustio nikakvom programu jer nikad ne znas sta ce ti napraviti.
Hmm..pa ovo za optimizaciju, windowsi su mi dosta spori u radu tj jako se sporo palie, (iako imam friške windowse i HDD defragmentiran programom Q&Q)
Pogledaj sta ti se sve pokrece prilikom paljenja kompa. To s uglavnom programi koji se vrte u pozadini. Idi na start run pa ukucaj msconfig pa enter. Das sliku sta imas sve pod karticmo startup.
da to sam također sve po isključivo..osim MSN,XFIRE,AntiVir......
Evo ovdje imas korisnih savjeta
http://free-vt.htnet.hr/sergio/winxp/opt_programa/index.htm
Samo sa programom bootvis budi oprezan jer je meni nekoliko puta zeznuo sve. Ne preporucujem ti da ga pokreces.
Molio bih za preporuku program koji,prilikom paljenja kompa pokazuje na desktopu da sam dobio E-mail(mail,gmail.....),Znaci da je startup i jos bitna cinjenica,da podrzava multi acc,tj da mi pokaziva mailove na gmailu i mail.comu!
Postoji li takvo sto?
Itko?