Pomoć oko drivera za d-link dwl-g122

poruka: 6
|
čitano: 7.632
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Pomoč oko drivera

E decki poštovanje,

Ma evo da odma prijeđem na stvar, imam windows server 2007 standard edition i imam d'link dwl-g122(wireless usb) i sada nikako nemogu instalirati drivere i ako instaliram drivere onda opet ga nečita. od toga wireless usb ako ko ima rijesenje bio bi zahvalan..

Hvala

S budalama se ne isplati svadjati jer te spuste na svoj nivo pa zatim te dotuku znanjem

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

mislio si ne čita ti cd na kojem ti je driver ili se da instalirat a nije ti prikazan u device manageru

koja je revizija drivera ima oznaka cd b-d-c1 i tako

koja je verzija

jesi li pokušao skinut driver sa službene stranice

da li si pokušao otiči u device manager pa pokušati povuči driver s cd da windows sam izabere što on treba

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Pomoć oko drivera za d-link dwl-g122
pero35 kaže...

mislio si ne čita ti cd na kojem ti je driver ili se da instalirat a nije ti prikazan u device manageru

koja je revizija drivera ima oznaka cd b-d-c1 i tako

koja je verzija

jesi li pokušao skinut driver sa službene stranice

da li si pokušao otiči u device manager pa pokušati povuči driver s cd da windows sam izabere što on treba

Ma stai sta nisam probo... Probo sam napisati svoje drivere ali nije islo... netznam koji je vrag ubija me...

S budalama se ne isplati svadjati jer te spuste na svoj nivo pa zatim te dotuku znanjem
16 godina
neaktivan

evo i ja imam D-Link DWL-G122 i prije mi je radio, ali sam reinstalirao i sad instaliram drivere(instaliraju se, pise ready to use - Win7 x64) ali i nakon toga on se ne javlja tj. ne pokrece, ne svijetle one lampice, dok na drugom kompu i bez drivera svijetle lampice( nisam instalirao jer imam wirelles card ugraden u njega, pa nebi bilo efekta ali ja mislim da je to dokaz da on radi, pa da je neki problem do prvog kompa)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

nemogu naći odgovarajući driver za  D-link dwl-g122 H/W ver:c1 F/W ver:310!

molim pomoć!

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Pomoć oko drivera za d-link dwl-g122
McQueen kaže...

nemogu naći odgovarajući driver za  D-link dwl-g122 H/W ver:c1 F/W ver:310!

molim pomoć!

Skini, raspakiraj i instaliraj

DWL-G122

Let them taste the triple guns... Aye, Captain
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice