Podesavanje precica na desktopu

poruka: 3
|
čitano: 2.545
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Podesavanje precica na desktopu

Pozdrav

no sto me zanima je sledece: naime nekad davno sam na fakultetu kod profesora vidio poredane precice za Office dokumente, izgledale su gotovo spojene jedna za drugu, dakle kao neka komandna dugmad-tabovi, a da pritom ispod istih nije stojao naziv tj bez onog Microsoft Word document i sl. ne znam jel iko ovo ikad vidio u ovom obliku, ili na koji nacin sklonit naziv ispod precica, u pitanju je windows 7 OS.

hvala 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Re: Podesavanje precica na desktopu

Pogledaj na forumu, to je ustvari standardna ikona samo sto su joj izbrisali dole naziv.Imas tu caku objasnjenu ovdje na forumu ne sjecam se vise kako se radi al znam da ima ovdje na forumu.

http://s7.ba.gladiatus.org/game/c.php?uid=21829
16 godina
Re: Podesavanje precica na desktopu
mornar kaže...

Pozdrav

no sto me zanima je sledece: naime nekad davno sam na fakultetu kod profesora vidio poredane precice za Office dokumente, izgledale su gotovo spojene jedna za drugu, dakle kao neka komandna dugmad-tabovi, a da pritom ispod istih nije stojao naziv tj bez onog Microsoft Word document i sl. ne znam jel iko ovo ikad vidio u ovom obliku, ili na koji nacin sklonit naziv ispod precica, u pitanju je windows 7 OS.

hvala 

može biti svašta (davno), najvjerojatnije office tools upravo za shortcutse tj za pokretanje aplikacija (defaultno office ali moće i duge). Danas se to više ne koristi, ovisi o verziji officea i dali je instalirano (nepotrebno).

- sve se može podesiti i u samim windowsima (dodatne alatne trake, u meniju ili plutajuće itd.., vidi taskbar/toolbar) ili npr zgodan utils Fances (stardock). Ali u sedmici je taskbar s aerom najzgodniji i vrlo praktičan.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice