- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

za tak nesto ne znam al mozes kod sljedece instalacije sve poslozit po tvome i onda napravis image, kad zelis sve novo samo potegnes image...i sve je kak si htio...

mozes i tak, ja recimo imam image na externom hdd-u i kad hocu nove winse onda ubacim acronis boot cd (imamo ga na poslu), on se dize kod restarta stroja i onda te pita dali zelis recovery ili novi image napravit, odaberem recovery, preko browse-a dodjem do imagea i za 10ak minuta imam novo instaliran stroj....
znaci sa os-om, updateima, postavkama za mrezu etc...

imas cak opciju prek win 7...u start upises backup i enter i izbaci ti ovakav prozor (slika)...
pod edit backup options narihtas da ti napravi backup cijele c particije i stavis lokaciju na drugi disk (pozeljno je da se backup nalazi na drugom disku od onog od kojeg radis backup)...i kreni :)
kad zelis na novo winse samo napravis restore i imas sve nanovo...
izgleda konfuzno ali je vrlo jednostavno....
ili ti mozda OVO moze pomoc...
Lijepo kod nove instalacije windowsa otiđeš na ninite.com i tamo si odabereš sve što ti treba i automatski ti se instalira....
nLite - Windows XP
vLite - Windows Vista
RT7Lite - Windows 7
Ovisno o OS-u ,sa svakim od ovih programa možeš napraviti ''svoje'' Windowse.
WAIK - alat potreban za Vistu i Sedmicu.

Windows automation installation kit - set alata bez kojih ne možeš složit i sklopit Windows u instalacijsku datoteku - .wim
,jedamput kad napraviš promjene i kad si složiš Windows po svojoj volji i potrebi.
jel mi to treba kad radim preko rt7litea? kolko vidim na njihovim stranicama sve ide automatski?
jel mi to treba kad radim preko rt7litea? kolko vidim na njihovim stranicama sve ide automatski?
Da ,samo nisu napisali da za završetak i izradu instalacijskog image-a treba imati imageX ,komponentu WAIK-a!
Naci ja sam sad "kupio" windowse i onaj u folderu mi se nalazi image file od windowsa, ja njega sad stavim u taj rt7lite i modam kako ocu.
A di onda stavim taj waik? u kojoj fazi izrade njego upotrijebim, mozes kratak toturial napravit haha:)
Naci ja sam sad "kupio" windowse i onaj u folderu mi se nalazi image file od windowsa, ja njega sad stavim u taj rt7lite i modam kako ocu.
A di onda stavim taj waik? u kojoj fazi izrade njego upotrijebim, mozes kratak toturial napravit haha:)
Može ,ako pljatiš ... Evo ti tut ,već gotov - čitaj!