Osobni windowsi

poruka: 14
|
čitano: 1.142
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Osobni windowsi
Pozdrav, zanima me dali je moguce, odnosno dali ima neki program pomocu kojeg napravim svoje osobne windowse? Naci da kad instaliram windowse sa na njima imam dodatne programe koje sam ja stavio, da mi se automatski instaliraju, isto kao npr. Notepad, sollitaire itd., da umjesto sample music bude moja muzika, umjesto slika moje slike, tema da bude koju sam ja napravio, modao itd:) Potrebno mi je jer jakk cesto reinstaliravam windowse i onda svaki put moram instaliravat sve posebno, tako da bi mi ovo puno olaksalo stvar:)
If there's one thing I can't tolerate, it's cheap imitations of my work - Red John
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Osobni windowsi

za tak nesto ne znam al mozes kod sljedece instalacije sve poslozit po tvome i onda napravis image, kad zelis sve novo samo potegnes image...i sve je kak si htio...

Remember my friends, God is dead. Marx is also dead. But the market lives. The market must become your new God.
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Osobni windowsi
Mislis na poseban disk stavit sve setupe programa kao image i to zaprzit il?
If there's one thing I can't tolerate, it's cheap imitations of my work - Red John
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Osobni windowsi

mozes i tak, ja recimo imam image na externom hdd-u i kad hocu nove winse onda ubacim acronis boot cd (imamo ga na poslu), on se dize kod restarta stroja i onda te pita dali zelis recovery ili novi image napravit, odaberem recovery, preko browse-a dodjem do imagea i za 10ak minuta imam novo instaliran stroj....

znaci sa os-om, updateima, postavkama za mrezu etc...

Remember my friends, God is dead. Marx is also dead. But the market lives. The market must become your new God.
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.7.2012 11:11 (Srednji).
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Osobni windowsi
Mi mozes malo pojasnit kako da to napravim:) step by step:)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Osobni windowsi

imas cak opciju prek win 7...u  start upises backup i enter i izbaci ti ovakav prozor (slika)...

pod edit backup options narihtas da ti napravi backup cijele c particije i stavis lokaciju na drugi disk (pozeljno je da se backup nalazi na drugom disku od onog od kojeg radis backup)...i kreni :)

kad zelis na novo winse samo napravis restore i imas sve nanovo...

izgleda konfuzno ali je vrlo jednostavno....

ili ti mozda OVO moze pomoc...

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Osobni windowsi

Lijepo kod nove instalacije windowsa otiđeš na ninite.com i tamo si odabereš sve što ti treba i automatski ti se instalira....

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Re: Osobni windowsi
Volvox kaže...
Pozdrav, zanima me dali je moguce, odnosno dali ima neki program pomocu kojeg napravim svoje osobne windowse? Naci da kad instaliram windowse sa na njima imam dodatne programe koje sam ja stavio, da mi se automatski instaliraju, isto kao npr. Notepad, sollitaire itd., da umjesto sample music bude moja muzika, umjesto slika moje slike, tema da bude koju sam ja napravio, modao itd:) Potrebno mi je jer jakk cesto reinstaliravam windowse i onda svaki put moram instaliravat sve posebno, tako da bi mi ovo puno olaksalo stvar:)

nLite - Windows XP

vLite - Windows Vista

RT7Lite - Windows 7

Ovisno o OS-u ,sa svakim od ovih programa možeš napraviti ''svoje''  Windowse.

WAIK - alat potreban za Vistu i Sedmicu.

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
13 godina
neaktivan
Osobni windowsi
E puno vam hvala!! Probat cu sa ovim rt7liteom, a ne kuzim sta je ovaj waik?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Windows automation installation kit - set alata bez kojih ne možeš složit i sklopit Windows u instalacijsku datoteku - .wim

,jedamput kad napraviš promjene i kad si složiš Windows po svojoj volji i potrebi.

13 godina
neaktivan
Osobni windowsi

jel mi to treba kad radim preko rt7litea? kolko vidim na njihovim stranicama sve ide automatski?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Volvox kaže...

jel mi to treba kad radim preko rt7litea? kolko vidim na njihovim stranicama sve ide automatski?

Da ,samo nisu napisali da za završetak i izradu instalacijskog image-a treba imati imageX ,komponentu WAIK-a!

13 godina
neaktivan
Osobni windowsi

Naci ja sam sad "kupio" windowse i onaj u folderu mi se nalazi image file od windowsa, ja njega sad stavim u taj rt7lite i modam kako ocu.

A di onda stavim taj waik? u kojoj fazi izrade njego upotrijebim, mozes kratak toturial napravit haha:)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Volvox kaže...

Naci ja sam sad "kupio" windowse i onaj u folderu mi se nalazi image file od windowsa, ja njega sad stavim u taj rt7lite i modam kako ocu.

A di onda stavim taj waik? u kojoj fazi izrade njego upotrijebim, mozes kratak toturial napravit haha:)

Može ,ako pljatiš ... Evo ti tut ,već gotov - čitaj!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice