Najbolji registry cleaner

poruka: 70
|
čitano: 44.135
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Najbolji registry cleaner
UPDaTEa ŽeljaN kaže...

Registry First Aid.

Ovaj je isto pravo dobar.
Napravi back up, sys restore point, pa ako nešto ipak zezne, problem je rješen za 5 min.
Sve što sam pobriše je 99.9% sigurno, a "iskusnim korisnicima" daje mogućnost da brišu
ono što nađe, a misli da nije sigurno brisati.
Jedino što mis e kod njega nije dopalo je brzina tj. sporost.
U poređenje sa TUU, ovaj je Yugo 45.
17 godina

ja koristim CCleaner po preporuci.

هردسري & سبيدسري

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ja koristim ove i nisu me nikad iznevjerili

TuneUp Utilities 2009

CCleaner

Glary Utilities

Hello World!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PC Street Hacker kaže...
Kublach kaže...

Tune Up Utilities 2009 - Tune Up koristim još od verzije 2006, još me nije iznevjerio ;)

I mog brata isto!
ASUS G1S C2D T7500@2.2; 2GB 667; 8600M GT; Vista Home Premium 32
17 godina
protjeran

TineUp Utilities, CCleaner.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------------- Intel E7200@3ghz,Gigabyte EP35-DS3,Gainward 8800GT OC,Segate Barracuda 500gb,2x 2 gb Kingmax MARS ram,Thermaltake Soprano, Corsair VX 450W
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Koristim Registry First Aid i zasad još nikakvih problema!

Plin je za kuhanje, dizel je za traktore, a benzin je za aute!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
SZKlemen kaže...
Nautilus kaže...

I ne znam sta dobijate time sto navodno ocistite registry.

Nisam trazio predavanje o tome sta je Registry al hajde neka malo i toga.Niko tebi nije kriv sto si sebi dozvolio da ti PC dode u takvo stanje da ga moras gasiti i paliti 4-5 min.
Znam da nisi tražio.. :D

No, tvoja izjava je dala naslutiti da ne znaš ništa o temi, te da tvome neizrečenom pitanju treba dati smislen odgovor.

A što se tiče mog PC-a i stanja u kojem se bio našao prije 2 i pol godine;
tada je to bio P4 2.40, 256MB ddr, 40GB hdd, OS Windows 2000 - naravno da je zapao u "glib". No, instalacijom Registry mechanic-a to je riješeno. Nadogradnjom rama na 1GB i performanse su se poboljšale. Samo da napomenem jednu bitnu činjenicu: taj Windows 2000 je instaliran 2003. i radio je bez greške do kraja 2006. Jedna jedina instalacija. Nikad BSOD, greške, gluposti.

Tada sam promijenio komponente, instalirao XP i dosada samo jednom koristio TuneUpUtilities.. I dalje, samo jedna, jedina instalacija..
  Tako treba,popravio si se i tako nastavi
Sto bi rekli Englezi:No hard feelings ...
Pozdrav 
17 godina
neaktivan
Nautilus kaže...
Pozdrav 
 Jesam, nego šta! Ja svakodnevno u servisu vidim stvari koje meni ni u najluđem snu ne bi pale na pamet. Pa i to - da ljudi instaliraju 3, 4, ma i 10 programa za defragmentaciju, čišćenje registrija, kompaktiranje ovog i onog.. Naravno da se može dogoditi da se nešto pogrešno obriše i da nešto više ne radi, ne pokreće se, ne podiže sistem...

A ja se nadam da si i ti naučio nešto više, te da će izjave tipa "navodno" ubuduće izostajati i da ćeš svoje znanje, a ne neznanje, širiti dijeleći dobre savjete.
Što bi rekli naši stari - ispeci pa reci...
Pozdrav!
Never interrupt your enemy when he is making a mistake. Napoleon Bonparte
17 godina
neaktivan
SZKlemen kaže...
Nautilus kaže...
Pozdrav 
  Jesam, nego šta! Ja svakodnevno u servisu vidim stvari koje meni ni u najluđem snu ne bi pale na pamet. Pa i to - da ljudi instaliraju 3, 4, ma i 10 programa za defragmentaciju, čišćenje registrija, kompaktiranje ovog i onog.. Naravno da se može dogoditi da se nešto pogrešno obriše i da nešto više ne radi, ne pokreće se, ne podiže sistem...

A ja se nadam da si i ti naučio nešto više, te da će izjave tipa "navodno" ubuduće izostajati i da ćeš svoje znanje, a ne neznanje, širiti dijeleći dobre savjete.
Što bi rekli naši stari - ispeci pa reci...
Pozdrav!
  Al ga ispece...Nemoj se ljutiti,skodi zdravlju

Opet pozdrav... 
17 godina
neaktivan

TuneUp Utilities 2009 i CCleaner

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Meni najdraži Tune Up - neovisno o verziji.. dobri su svi još od doba Tune Up 97 (koji je radio sve za Win 98)

Nadalje CCleaner mi je također solidan i u kolekciji na računalu,

a u zadnje vrijeme isprobavam i Iobit-ov Advanced System Care (za sada je ova verzija Freeware) i Smart Defrag.

Oba mi se čine ok, samo je pitanje koliko dugo će stvarno biti Freeware..

Ali kad plaćam, onda bi definitivno platio Tune Up :-)

Pozdrav.

UTERE SED NE ABUTERE!!!
17 godina

Mah imao sam Tune up 9 i na svakoj defragmentaciji diska mi zamrzna komp , pa se mučim sa Alt + Ctrl + Del , sad sam tu malo gledao i skinem si Glaery Utilities i program mi sad radi sve ok...

Ima 4 mb i sve plete bez ikakvih grešaka i errora , pa ti onda preporučam da si probaš to stavit malo...

Cpu : Amd Athlon 4000+ Ram : 2 gb DDR2 ( 800mhz ) Kingmax HDD Seagate-Maxtor 160 gb Gainward Bliss 8800 gt 1 gb.. Mouse - Mx 518 Keyboard - G-15

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

CCleaner

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

od svih klinera meni je najjači SystemCare

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Koristim TU 2009 i CCLeaner ali imam osjećaj da oni dvoje to sve površno prouđu, ne toliko dubinski...što zna što još zaobiđu u registryu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

regseeker-ima i mogućnost pretraživanja registrija

inače,tune up,vista i xp manager

0 0 hvala 0
17 godina

Mi netko zna što reći o RegistryBooster-u, kakav je i tako. Inače sad koristim i imam CCleaner pa usporedbi sanjime.

هردسري & سبيدسري

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Advanced Registry Doctor Pro - danas besplatno
''Samo su dvije stvari beskonačne, svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam baš siguran.'' ~ Albert Einstein

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
jurluk kaže...

...

...

Glary Utilities

''Samo su dvije stvari beskonačne, svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam baš siguran.'' ~ Albert Einstein Danas je teško biti glup, konkurencija je prevelika.
17 godina
neaktivan
jurluk kaže...
jurluk kaže...

...

...

Glary Utilities

Ohoohoo. Hvala na ovom linku Jurluk.
FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.5GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17"; "Gravitacija je *učka"
17 godina
neaktivan
scorpion667 kaže...
 nema na čemu. inače, svaki dan provjeravam što se nudi, a kad sam vidio glary utilities odmah sam to morao podijeliti s vama. i to još pro verzija. doduše nema neke velike razlike od besplatne osim što ima mogućnost pravljena rasporeda za izvršavanje 1-click maintenance-a
''Samo su dvije stvari beskonačne, svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam baš siguran.'' ~ Albert Einstein Danas je teško biti glup, konkurencija je prevelika.
17 godina
protjeran

probajte baku pa onda nešto recite

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Juzer kaže...

Molio bih preporuku za najbolji registry cleaner. Probao sam svašta ovih godina, i u 90% slučajeva nakon "čišćenja" morao sam reinstalirati Windowse. I znam googlat, i imam zadnjih 100 BUG-ovih DVD-ova, ali molim savjet od nekoga tko zna te stvari, strah me svinjarija, i ako nije sigurna preporuka, radije nebih ništa prčkao.

Koristim Win XP PRO 64-bit. Hvala.

najbolje bi bilo da imaš više vrsta registry cleanera jer ne radi svaki na isti način ,, ccleaner ,,tune up utilities 2009 ,,windows care ,,advanced system optimizer ,, izabrao sam ta 4 jer su mi nekako naj ali imaš i error repair profesional,,registry booster,,registry mechanic,, itd ima ih koliko hoććććeeeeššššš... vidi koji ti odgovara.
Yeah
17 godina
neaktivan

System Care i Tune Up Utilities

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
scorpion667 kaže...
jurluk kaže...
jurluk kaže...

...

...

Glary Utilities

Dobra dobra
Yeah
17 godina
protjeran

Ali više manje svi na isti način rade,ali je tune up utilities bolji od galery utilities...

Yeah
17 godina
neaktivan
Vyeny kaže...

Ali više manje svi na isti način rade,ali je tune up utilities bolji od galery utilities...

nije galery utulities, nego glary, al nema veze.

većina tih programa rade na isti način, ali uvijek kad očistim s nekim alatom, drugi će naći još. tako mi je jedan poslije čišćenja i ccleanerom i glary-om i tuneup-om izbacio 400 grešaka. ja rek ajd dobro. očistio ja normalno. kad ono poslije većini programa se promjenio datum instalacije, to vidim u revo uninstalleru i dosta programa nije radilo kao prije čišćenja
17 godina
neaktivan

TuneUp ili CCleaner

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
17 godina
protjeran
jurluk kaže...
Vyeny kaže...

nije galery utulities, nego glary, al nema veze.

većina tih programa rade na isti način, ali uvijek kad očistim s nekim alatom, drugi će naći još. tako mi je jedan poslije čišćenja i ccleanerom i glary-om i tuneup-om izbacio 400 grešaka. ja rek ajd dobro. očistio ja normalno. kad ono poslije većini programa se promjenio datum instalacije, to vidim u revo uninstalleru i dosta programa nije radilo kao prije čišćenja
 Znam falio sam ali kao šta si reka glary je...Smijeh
To se i meni danas dogodilo sa Glary Utilities našao mi je podatke koje sam davno brisa sa tune up i ccleanerom,,"kao neki podaci iz prošlosti"
Daaaa drugi uvijek nađu još još i još...kao registry booste on mi nađe po 400 nakon šta očistim komp sa cclenerom i tuneup...Cool Zato svi ti registry programi čini mi se da nisu dobro namjerni poremeti cili windows,,ja sam osta na  tune up,ccleaner,advanced system optimizer,windows care,i danas instalira Glary Utilities...Pozz
sada; -Athlon 1.81Ghz 3000+ -Radeon X1300/X1550 -2x1 Ram DDR2 Future; -Athlon x2 5600+ 2,9Ghz -Radeon 3850 512 DDR3 -4x1 Ram DDR2
17 godina
protjeran

Evo malo pitanje u vezi teme: koji je probao Wise registry cleaner i kakav je? Da li je pouzdan? Sad: ima freeware i Pro inačica i dali se isplati na Pro ako je zaslužuje za te novce, mislim oko 30 US dolara? Ja testiram TU2009 pa eto kad trial dade svoje da imam nešto korisnoga na PCju!

Tnx pozz svima!

Q6600 , EX38-DS4, OCZ DDR2 4GB 1000MHz, HD4870 1G stoncin3@windowslive.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice