Registry First Aid.
ja koristim CCleaner po preporuci.
Tune Up Utilities 2009 - Tune Up koristim još od verzije 2006, još me nije iznevjerio ;)
TineUp Utilities, CCleaner.
Koristim Registry First Aid i zasad još nikakvih problema!
I ne znam sta dobijate time sto navodno ocistite registry.
Nisam trazio predavanje o tome sta je Registry al hajde neka malo i toga.Niko tebi nije kriv sto si sebi dozvolio da ti PC dode u takvo stanje da ga moras gasiti i paliti 4-5 min.
TuneUp Utilities 2009 i CCleaner
Meni najdraži Tune Up - neovisno o verziji.. dobri su svi još od doba Tune Up 97 (koji je radio sve za Win 98)
Nadalje CCleaner mi je također solidan i u kolekciji na računalu,
a u zadnje vrijeme isprobavam i Iobit-ov Advanced System Care (za sada je ova verzija Freeware) i Smart Defrag.
Oba mi se čine ok, samo je pitanje koliko dugo će stvarno biti Freeware..
Ali kad plaćam, onda bi definitivno platio Tune Up :-)
Pozdrav.
Mah imao sam Tune up 9 i na svakoj defragmentaciji diska mi zamrzna komp , pa se mučim sa Alt + Ctrl + Del , sad sam tu malo gledao i skinem si Glaery Utilities i program mi sad radi sve ok...
Ima 4 mb i sve plete bez ikakvih grešaka i errora , pa ti onda preporučam da si probaš to stavit malo...
CCleaner
od svih klinera meni je najjači SystemCare
Koristim TU 2009 i CCLeaner ali imam osjećaj da oni dvoje to sve površno prouđu, ne toliko dubinski...što zna što još zaobiđu u registryu.
regseeker-ima i mogućnost pretraživanja registrija
inače,tune up,vista i xp manager
Mi netko zna što reći o RegistryBooster-u, kakav je i tako. Inače sad koristim i imam CCleaner pa usporedbi sanjime.
probajte baku pa onda nešto recite
Molio bih preporuku za najbolji registry cleaner. Probao sam svašta ovih godina, i u 90% slučajeva nakon "čišćenja" morao sam reinstalirati Windowse. I znam googlat, i imam zadnjih 100 BUG-ovih DVD-ova, ali molim savjet od nekoga tko zna te stvari, strah me svinjarija, i ako nije sigurna preporuka, radije nebih ništa prčkao.
Koristim Win XP PRO 64-bit. Hvala.
System Care i Tune Up Utilities
Ali više manje svi na isti način rade,ali je tune up utilities bolji od galery utilities...
Ali više manje svi na isti način rade,ali je tune up utilities bolji od galery utilities...
TuneUp ili CCleaner

Zato svi ti registry programi čini mi se da nisu dobro namjerni poremeti cili windows,,ja sam osta na tune up,ccleaner,advanced system optimizer,windows care,i danas instalira Glary Utilities...PozzEvo malo pitanje u vezi teme: koji je probao Wise registry cleaner i kakav je? Da li je pouzdan? Sad: ima freeware i Pro inačica i dali se isplati na Pro ako je zaslužuje za te novce, mislim oko 30 US dolara? Ja testiram TU2009 pa eto kad trial dade svoje da imam nešto korisnoga na PCju!
Tnx pozz svima!