Mjenjanje user-a

poruka: 3
|
čitano: 1.869
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Mjenjanje user-a

ovako. Koristim službeni laptop koji ima neki domain od firme. ja sam se prebacio na workgroup tako da se možemo igrati u mreži. Kada sam restartirao laptop user name i password mi vise nisu bili isti vec je user bio USER i bez passworda. Sad me zanima kako da promjenim nazad na početnu DOMAIN jer ako odem standarnim putem zabranjeno mi jer nisam administrator. Da li je uopće moguće da to napravim bez da ga nosim kod IT-evaca u firmu. p.s. znam user name i password koji mi je bio na početnoj domeni...

Hitno mi je potrebna pomoć

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Mjenjanje user-a

Po meni bi najlakše bilo hakiranje admin acca(a zato postoji milijun načina),  znam da smo mi u školi par puta hakirali admin acc. da instaliramo flash da možemo mini igirice igrat :D

A opet ako ne znaš šta radiš dok hakiraš admin acc. možeš još više s****t laptop i onda si tek nadrljao.

Kad bi uspio lapnut starin netbook vjerojatno bi ti mogao pomoć xd

16 godina
Re: Mjenjanje user-a
Keklja kaže...

ovako. Koristim službeni laptop koji ima neki domain od firme. ja sam se prebacio na workgroup tako da se možemo igrati u mreži. Kada sam restartirao laptop user name i password mi vise nisu bili isti vec je user bio USER i bez passworda. Sad me zanima kako da promjenim nazad na početnu DOMAIN jer ako odem standarnim putem zabranjeno mi jer nisam administrator. Da li je uopće moguće da to napravim bez da ga nosim kod IT-evaca u firmu. p.s. znam user name i password koji mi je bio na početnoj domeni...

Hitno mi je potrebna pomoć

-zovi admina. Potreban je da bi te ponovo spojio na domain. Nema hackanja jer nema ništa na tvom računalu što bi se haknulo... osim ako ti lik ispod da upute kako haknuti DS.

-ubuduće, ne diraj te postavke. Nije uopće potrebno... sve što ti je potrebno je DHCP ili ručni IP.. i igra bi radila. Mada još par sitnica može zezati (firewall) ali to ovisi o strogoći firme (admina) tj. dali lokalno imaš admin ovlasti i dali možeš to podešavati neovisno o DSu.

osta_os kaže...

Po meni bi najlakše bilo hakiranje admin acca...

-to znaš ili misliš da znaš?

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice