kao sto naslov govori trebam vratiti mailove s freemail-a a ne znam kako.
pa ako tko zna nek javi
hvala
kao sto naslov govori trebam vratiti mailove s freemail-a a ne znam kako.
pa ako tko zna nek javi
hvala
nitko ne zna?
Niko neće da ti kaže zbog avatara.
Šalim se, a šta ti se konkretno desilo sa e-mailova? Deaktivirali ti račun pa ih nakon aktivacije nemaš ili? Pročitaj malo Pomoć i Pravila korištenja servisa na kojem je otvorena e-mail adresa.
Šalim se, a šta ti se konkretno desilo sa e-mailova? Deaktivirali ti račun pa ih nakon aktivacije nemaš ili? Pročitaj malo Pomoć i Pravila korištenja servisa na kojem je otvorena e-mail adresa.
salu na stranu
evo kako je to bilo: umjesto prvog maila kojeg sam htio izbrisati ( iznad njega je kvacica za oznacit sve ) i tu kvacicu sam stisnuo i onda tipku izbrisi ( uopce nisam vidio da je sve oznaceno ) i sve se obrisalo. a trebam samo jedan mail ( jako jako vazan ) i neznam kako da ga vratim
hvala na pomoci, ako imas kakvo rjesenje molim te reci.
puno hvala
EDIT: tj. ja netrebam sadrzaj e-mail-a nego trebam email adresu. lik mi se javio s njuskala za kupnju i sad ja slucajno obrisao njegov mail , jel se moze kako vidjet njegov username tj. ime mail-a?
Koji freemail? Ovaj? Ako je taj ,reci pa-pa! Obrisal si mailove na serveru ,tu nema natrag.
da tai mail
neee
salu na stranu
evo kako je to bilo: umjesto prvog maila kojeg sam htio izbrisati ( iznad njega je kvacica za oznacit sve ) i tu kvacicu sam stisnuo i onda tipku izbrisi ( uopce nisam vidio da je sve oznaceno ) i sve se obrisalo. a trebam samo jedan mail ( jako jako vazan ) i neznam kako da ga vratim
puno hvala
EDIT: tj. ja netrebam sadrzaj e-mail-a nego trebam email adresu. lik mi se javio s njuskala za kupnju i sad ja slucajno obrisao njegov mail , jel se moze kako vidjet njegov username tj. ime mail-a?
A, čekaj, zar na Freemailu ne postoji nešto poput Kante za smeće u koju se smjeste poruke koje obrišeš iz pretinca, prije nego ih ukloniš u potpunosti?
Ubuduće - otvori Gmail adresu i pamet u glavu kaj brišeš! Još bolje ,isti taj Gmail ubaci u offline mail client ,stavi na IMAP i imat ćeš uvijek sve mailove uvijek dostupne na webu i offline!
salu na stranu
puno hvala
A, čekaj, zar na Freemailu ne postoji nešto poput Kante za smeće u koju se smjeste poruke koje obrišeš iz pretinca, prije nego ih ukloniš u potpunosti?
to je vec bilo u smecu i htio sam jednu poruku izbrisat i sve sam iz kante zabunom izbrisao, ali oke nakraju je sve super zavrsilo