Kako vratiti obrisane mailove s freemail-a?

poruka: 9
|
čitano: 15.744
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

kao sto naslov govori trebam vratiti mailove s freemail-a a ne znam kako.

pa ako tko zna nek javi

hvala {#}

Nikad te necemo zaboravit. R.I.P Steve Jobs!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

nitko ne zna? {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Niko neće da ti kaže zbog avatara. {#}

Šalim se, a šta ti se konkretno desilo sa e-mailova? Deaktivirali ti račun pa ih nakon aktivacije nemaš ili? Pročitaj malo Pomoć i Pravila korištenja servisa na kojem je otvorena e-mail adresa.

Life sucks... And then you die.

1 0 hvala 1
14 godina
Re: Kako vratiti obrisane mailove s freemail-a?
escobar_ kaže...

Šalim se, a šta ti se konkretno desilo sa e-mailova? Deaktivirali ti račun pa ih nakon aktivacije nemaš ili? Pročitaj malo Pomoć i Pravila korištenja servisa na kojem je otvorena e-mail adresa.

salu na stranu {#}

evo kako je to bilo: umjesto prvog maila kojeg sam htio izbrisati ( iznad njega je kvacica za oznacit sve ) i tu kvacicu sam stisnuo i onda tipku izbrisi ( uopce nisam vidio da je sve oznaceno ) i sve se obrisalo. a trebam samo jedan mail ( jako jako vazan ) i neznam kako da ga vratim {#}

hvala na pomoci, ako imas kakvo rjesenje molim te reci.

puno hvala

EDIT: tj. ja netrebam sadrzaj e-mail-a nego trebam email adresu. lik mi se javio s njuskala za kupnju i sad ja slucajno obrisao njegov mail {#} , jel se moze kako vidjet njegov username tj. ime mail-a?

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.12.2011 19:08 (Stolnik).
16 godina
neaktivan

Koji freemail? Ovaj?

Ako je taj ,reci pa-pa! Obrisal si mailove na serveru ,tu nema natrag. {#}

Nek ti pošiljatelj ponovno pošalje isti mail ,pa ga skini i spremi!

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.12.2011 19:08 (kizo2703).
14 godina
kizo2703 kaže...

Koji freemail? Ovaj? Ako je taj ,reci pa-pa! Obrisal si mailove na serveru ,tu nema natrag. {#}

da tai mail

neee {#}{#}

16 godina
Stolnik kaže...
escobar_ kaže...

salu na stranu {#}

evo kako je to bilo: umjesto prvog maila kojeg sam htio izbrisati ( iznad njega je kvacica za oznacit sve ) i tu kvacicu sam stisnuo i onda tipku izbrisi ( uopce nisam vidio da je sve oznaceno ) i sve se obrisalo. a trebam samo jedan mail ( jako jako vazan ) i neznam kako da ga vratim {#}

puno hvala

EDIT: tj. ja netrebam sadrzaj e-mail-a nego trebam email adresu. lik mi se javio s njuskala za kupnju i sad ja slucajno obrisao njegov mail {#} , jel se moze kako vidjet njegov username tj. ime mail-a?

A, čekaj, zar na Freemailu ne postoji nešto poput Kante za smeće u koju se smjeste poruke koje obrišeš iz pretinca, prije nego ih ukloniš u potpunosti?

Life sucks... And then you die.
16 godina
neaktivan

Ubuduće - otvori Gmail adresu i pamet u glavu kaj brišeš! Još bolje ,isti taj Gmail ubaci u offline mail client ,stavi na IMAP i imat ćeš uvijek sve mailove uvijek dostupne na webu i offline!

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.12.2011 19:13 (kizo2703).
14 godina
escobar_ kaže...
Stolnik kaže...
escobar_ kaže...

salu na stranu {#}

puno hvala

A, čekaj, zar na Freemailu ne postoji nešto poput Kante za smeće u koju se smjeste poruke koje obrišeš iz pretinca, prije nego ih ukloniš u potpunosti?

to je vec bilo u smecu i htio sam jednu poruku izbrisat i sve sam iz kante zabunom izbrisao, ali oke nakraju je sve super zavrsilo {#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice