Kako stavit Windows 7 a ostavit igre :)))

poruka: 12
|
čitano: 3.535
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

oi da vas pitam. Zelio bih staviti Windows 7 na komp. S time da mi ostanu sve igre na kompu. Znam da se to moze ali neznam tocno sta trebam napraviti pa eto molim malu pomoc. Prebacujem najvise zbog glupih vurisa pa eto neznam kako da prebacim a da ih se rijesim. i to je jedna stvar. ali zelim da mi ostane WoW na kompu =)) i btw. da mi preporucite koju 7-icu staviti da je neki zadnji najbolji update?

HVALA!

Proud to be adicted to WoW

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Ovako.

Ako imas jednu particiju, sve fino obrisi. Placi malo.

Ako imas vise, ako si pametan imas, i ako si pametno podijelio: Windows, igre i multi-media, samo ubaci DVD boot-aj i odaberi tu particiju.

Ali ako to nisi uradio...

• Sve pobrisi. 
  • Uradi particioniranje.
  • Budi sretan i tuzan u isto vrijeme.
Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Sa novim windowsom ide sve nanovo instaliranje.Ako su ti igre na dvd-u opet ih instaliraj na windows,a ako su u ISO formatu na kompjuteru napravi posebnu particiju koju neces formatirati prilikom instalacije novih windowsa.

I po meni je najbolji W7 Ultimate.

Idu dva momka jedan je pametan,a drugi također navija za Sarajevo!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Kako stavit Windows 7 a ostavit igre :)))

Ma kakve igre. briga me za to. Samo mi je WOW vazan a ima oko 20GB patcheva. to je jedini problem.

16 godina
protjeran
NesQuiK kaže...

Sa novim windowsom ide sve nanovo instaliranje.Ako su ti igre na dvd-u opet ih instaliraj na windows,a ako su u ISO formatu na kompjuteru napravi posebnu particiju koju neces formatirati prilikom instalacije novih windowsa.

A da bi napravio 2 particije od jedne, mora formatirati disk...

16 godina
neaktivan

a nista jbg morat cu uzet neki prijenosni hard i prebacit patcheve. jedino tako. al neznam dal ce i to radit onda

16 godina
neaktivan

Imas li samo jednu particiju ili vise njih?Ako da sve prebaci na onu gdje nije windows instaliran,ako ne sve te patcheve negdje prebaci i opet ih vrati na novi windows.Neznam za 3. opciju

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ma imam samo jednu particiju. ocito cu morat nabavit od nekog hard i prebacit patcheve :) hvala ipak xD

16 godina
neaktivan
Mentalist kaže...
NesQuiK kaže...

Ne mora,ja sam napravio 2 na windows XP,od 150GB na jednoj ostavio 30 a na drugoj 120.

17 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

Ima masa programa koji mogu razdvojiti 1 particiju na više particija. Koliko je to sigurno raditi bez backup-a je druga stvar...

@vidikovac - možeš napraviti update windowsa i većina programa bi ti trebala raditi. Ali ne preporučujem to - bolja je čista instalacija OS-a i programa

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.12.2010 15:57 (Paolo2612).
16 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

@vidikovac - možeš napraviti update windowsa i većina programa bi ti trebala raditi. Ali ne preporučujem to - bolja je čista instalacija OS-a i programa

Update kojih windowsa na Sedmicu? Vista se može ,ali znamo dobro da XP NEĆE IĆI!!

A i s Viste ,najpametnije je clean install ,uostalom ti to znaš najbolje!! {#}

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
16 godina
Mentalist kaže...
NesQuiK kaže...

nije istina. kao sto kasnije pise, ima programa za to. osobno, acronis disk director je man for the job.

Kad bi svi znali ono što ja znam, znali bi manje od mene.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice