Instalacija Windows 7 na Dell laptop

poruka: 5
|
čitano: 10.516
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Ovako, kupio sam Dell laptop, i imam vec instaliran neki operativni sustav (nisam ziher koji)... zanima me kako mogu deinstalirati taj sustav, i instalirati windows 7

ako nije problem malo detaljnije objasnit, jer nisam bas neki maher u racunalstvu :D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

evo ovdje sve detaljno

http://www.bug.hr/forum/topic/windows/instalacija-windows-7-operativnog-sustava/61304.aspx

Formatiras tu particiju gdje ti je taj system i instaliras, ili formatiras cijeli HDD pa radis particije po zelji.

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.1.2011 16:15 (mario1990).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: Instalacija Windows 7 na Dell laptop

e, a mozes mi molim te reci kako formatirati disk :D

HVALA :)

15 godina
neaktivan

Kad ubacis CD i bootas windowse 

ponudit ce ti se kakvu instalaciju zelis "Upgrade" ili "Custom Advanced"

odaberes ovo drugo i tu imas formatiranje brisanje dodavanje itd.

ugl. samo procitaj tutorial od ive sto sam ti dao link i sve ces vidjeti imas i slike.. {#}

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Instalacija Windows 7 na Dell laptop
sef_sale kaže...

Ovako, kupio sam Dell laptop, i imam vec instaliran neki operativni sustav (nisam ziher koji)... zanima me kako mogu deinstalirati taj sustav, i instalirati windows 7

ako nije problem malo detaljnije objasnit, jer nisam bas neki maher u racunalstvu :D

-tko bi rekao...

OSevi se ne deinstaliraju, samo obrišeš particiju (logički disk ili fizički disk..) i formatiraš. Naravno kao gubiš sve (podatke) koji su se nalazili na disku, ali to si znao... (?).

sef_sale kaže...

e, a mozes mi molim te reci kako formatirati disk :D

HVALA :)

-ubaci, upali, bootaj, čitaj i klikaj next... to je ukratko. Istina, između ima par opcija koje je dobro razumjeti. (u instalaciji, desno dolje 'Advanced'.. klik i imaš opcije formatiranja, ...

Za početnika, napravi samo jedan disk u jednom komadu. Za naprednijeg početnika, napravi proizvoljno podjelu diskova... i klikaj next. Nakon pola sata imaš windowse (ili nemaš ništa).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice