Da li ce cd key radit nakon reinstalla windowsa?

poruka: 5
|
čitano: 1.656
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Zanima me da li ce mi cd keyevi od igra biti vazeci nakon sto reinstaliram windows? Da li cu moci s njima i dalje igrat multiplayer ili? Tocnije, radi se o Crysis 2 koja nema neki program poput steama nego samo upisem key. Takoder me zanima i za ostale igre tog tipa i programe.

I jos jedno pitanje. Ako instaliram windows na drugi hard disk ali u istom kompu i tamo instaliram igru i upicem cd key, da li cu i onda moci igrat multiplayer? Ili ce mi javljat da je key iskoristen?

Ovo bih trebao znati malo hitnije jer trenutno imam windows na hdd-u wd caviar green, a kao storage koristim caviar blue. Znaci samo bi im htio zamijenit uloge, a tu ima posla, a i sumnjam da mi caviar green uzrokuje zamrzavanje racunala. Zato me to toliko zanima da ne bi onda bilo da su mi keyevi od svih originalnih igara iskoristeni.

Molio bih malo brzi odgovor jer mi je dosta hitno, hvala.

Gle ko je iza tebe!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Da li ce cd key radit nakon reinstalla windows

Ako ti je originalna igra radit ce. Mali si obrnuo stvari. WD Blue je brzi disk od greena. Kada budes slobodan obrni igru i instaliraj windows na blue

Od kojih razloga si instalirao Windows na green?

There's no device known to mankind that will prevent people from being idiots
14 godina
neaktivan
Lazarus Long kaže...

Ako ti je originalna igra radit ce. Mali si obrnuo stvari. WD Blue je brzi disk od greena. Kada budes slobodan obrni igru i instaliraj windows na blue

Od kojih razloga si instalirao Windows na green?

znam da mi je obrnuta stvar :)

windows je na greenu jer sam njega dobio s kompom, a blue sam kupio dodatno prije 2 mjeseca jer sam trebao jos prostora. znaci igra ce mi sigurno radit ako ju stavim na caviar blue? ne bi to bilo isto kao da key stavim na drugi komp ili?

Gle ko je iza tebe!
17 godina
neaktivan
minikdo5 kaže...
  blue? ne bi to bilo isto kao da key stavim na drugi komp ili?

Ne, igra "zna" da se nalazi na tvoj PC (isto kao i Windows) na osnovu mnogo cega a ne samo na HDD. Na primjer "zna" da imas tu i tu maticnu, procesor, CD pogon...

There's no device known to mankind that will prevent people from being idiots
14 godina
neaktivan

ok, hvala puno, instalirat cu onda windows na caviar blue. samo jel postoji neki program ili neki nacin da ubrzano premjestim/kopiram fileove s jednog harda na drugi? radi se o fileovima sveukupne velicine oko 800 gb

i ako znas mozda da li moze biti problem zamrzavanja racunala u tom sporijem hdd-u? ako zelis mozes napisat u ovoj temi

http://www.bug.hr/forum/topic/razni-softverski-problemi/zamrzavanje-windowsa/106220.aspx

hvala

Gle ko je iza tebe!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice