Pozdrav svima,
OK, ukratko, jucer sam kolegama pokusavao instalirat win7 na komp, ispada da nije dovoljno jak za to. Do sada su imali XP u losem stanju (crash&virus comboi na sve strane). Danas poceo instalirat XP SP3, clean install. Zaboravio da XP instalacija svejedno ostavi i stari OS pa ih dual boota. i sad su tu dva XP-a
Ne da mi se pocet instalaciju iz pocetka (ovaj put bi formatirao c particiju) pa bi jednostavno uklonio jedan OS i sam dual boot. i to cu i uradit nakon sto posaljem ovaj post. Ima hrpa uputa na netu, nema frke..
moje pitanje je:
Kako da potpuno pobrisem sve ostatke starog OS-a da ne zauzimaju HD prostor?
Mozda sam lose shvatio kako stvari stoje, ali u uputama mi kazu da pobrisem windows folder tog starog OS-a (i jos malo boot.ini modificiranja, al to nije u tom stvar..), ali zar to ne znaci da razni dokumenti u drugim folderima i sl i dalje ne ostaju na HD-u? Ne znam, nije mi se dalo kontemplatirat (jesam li napisao tu rijec kako treba.. ma.. koga briga) pa sam odlucio pitat nekog ovdje tko je mozda strucnjak za hard diskove, i .. windows partition managment.. eto.
Nadam se da sam ovo objasnio kako treba, koristio sam pretragu foruma malo, ali ne bas previse, nadam se da nije bio neki topic posve isti kao moj.