Boot mgr

poruka: 8
|
čitano: 1.263
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Boot mgr missing

Pozz

prijatelju sam rusio windowse na laptopu,imao je win black xp stavio sam mu win 7,to sam radio preko USB-a

sve je bilo super instalirao sam i sve ok al kad sam restartirao laptop reko mi je "Boot mgr is missing" probao sam u biosu stavit postavke na default i sve te gluposti al nista nije pomoglo

ima neko nekakvu ideju sta da napravim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Boot mgr missing
SILVIOOOOOOO123 kaže...

Pozz

prijatelju sam rusio windowse na laptopu,imao je win black xp stavio sam mu win 7,to sam radio preko USB-a

sve je bilo super instalirao sam i sve ok al kad sam restartirao laptop reko mi je "Boot mgr is missing" probao sam u biosu stavit postavke na default i sve te gluposti al nista nije pomoglo

ima neko nekakvu ideju sta da napravim?

Ne mislim ništa loše, ali ...

Da probaš još jednom?

Pa nije sat vremena vječnost...

Ja sam toliko zakon da mi potpis opće ne treba. I ako komentirate moj potpis (kojeg nemam) bacit ću nuklearku na Vas bez da je aktiviram!
15 godina
neaktivan
Boot mgr

probao sam vec i opet

ajde idem probat jos jednom pa se javim zz

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Boot mgr
SILVIOOOOOOO123 kaže...

probao sam vec i opet

ajde idem probat jos jednom pa se javim zz

Probaj ti sa CDa bootat ili DVDa neznam kako je to na Windowsima 7 nikad nisam instaliro...

Ja sam toliko zakon da mi potpis opće ne treba. I ako komentirate moj potpis (kojeg nemam) bacit ću nuklearku na Vas bez da je aktiviram!
15 godina
neaktivan
Boot mgr

ma ja sam sebi preko USB-a i sve je bilo ok

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Boot mgr
SILVIOOOOOOO123 kaže...

ma ja sam sebi preko USB-a i sve je bilo ok

Mislim da ti je punooo sigurnije s CD-a... mislim nije brže, ali sigurnije.

Al ajd, napravi kako hočeš....

14 godina
neaktivan
Boot mgr

Nakon sto boot-as odaberi sve kao i inace, ali umjesto "Install Now" odaberi "Repair your computer"

A ako to ne prodje, onda ti je najbolje nanovo instalirati sa CD-a.

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Boot mgr

Nemoj se opce muciti s tim repair wizardima samo privremeno rješe problem ali u pozadini napreve 10x veću štetu. Lijepo isponova instaliraj.

Pinky je zakon... ⇓ tu klikni :) I ♥ π

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice